ȘTIRI | Cele mai bune românce la FOTE * Egonu se re-„orientează” * Lozo riscă o suspendare de la FIVB * Echipe dispărute din divizia A

 

După ce marele antrenor Macariena ne-a făcut de râs la FOTE ducându-ne pe ultimul loc, ar fi caraghios să apreciem care au fost jucătoarele cele mai bune. Dar hai să fim caraghioși și să menționăm că cele mai bune jucătoare române în această competiție au fost centralele Andra Badiu Savu și Tara Cristea. Prima ar face bine să se desprindă de educația defectuoasă primită în familie și să se mai civilizeze.

Badiu va juca în stagiunea viitoare la SCM U Craiova, iar Cristea la FC Argeș.

Scribul Contabilu Constantinescu nici n-a mai scris nimic de pagina FRV despre ultimul meci catastrofal pierdut în fața BUL.


După ce lumea a aflat că Egonu (opusă ITA) e lesbiană, acum s-a mai sucit treaba și vedem că e bisexuală (?). Cică și-a tras un prieten masculin, un voleibalist polonez.


Dacă din Liga Națiunilor au retrogradat Australia (M) și Belgia (F), locurile libere trebuia să fie ocupate de câștigătoarele Cupei Provocatoarelor (Challenger Cup). Acestea au fost Cuba (M) și Croația (F).


Se aude că Maja Ognjenović (coordonatoare SRB) a fost exclusă din lotul SRB care va participa la Campionatul Mondial. Nu avem o confirmare oficială, dar putem presupune că a fost hotărâtoare prestația ei slabă din Liga Națiunilor. Se pare că înlocuitoarea preferată ar fi Bojana Drča. O altă variantă ar fi Sladjana Mirković de la Blabla Blaj.

Malwina Smarzek (opusă POL) a fost tăiată de pe lista lui Lavarini pentru Campionatul Mondial. Motivul ar fi insuficienta motivație a jucătoarei. Cam cum jucau Sobo și Mureșan pentru RO 😉

Ivan Zaytsev (opus ITA) s-a eliminat singur din lotul ITA pentru Campionatul Mondial după o discuție de evaluare cu antrenorul De Giorgi.


Opusul brazilian Wallace de Souza (35a) și opusa poloneză Magdalena Stysiak revin în loturile naționale respective pentru Campionatul Mondial. Wallace revine după ce își anunțase retragerea de la națională și după ce comportarea BRA în Liga Națiunilor a fost considerată nesatisfăcătoare.


Trei echipe din divizia A1 (2022) au dispărut: CS Medgidia (paranormalul, Nicolonțea?), Dacia Mioveni și VCP Turda (paranormalul, Hambasadoreaso?). Nici Știința Bacău nu se simte prea bine. Revenim.


Sara Lozo (extremă SRB), care a jucat în Liga Națiunilor și care trebuia să joace pentru CSM Lugoj în stagiunea viitoare, a semnat și un acord mai îNȘelaru gras cu echipa japoneză Ageo Medics. Dacă cele 2 cluburi nu ajung la o înțelegere, Lozo riscă o suspendare din partea FIVB.

Comentezi?