ȘTIRI | Primul meci amical al RO a fost o catastrofă * Fotografia săptămânii: Sergiulache(u), cap în „cup”! * Unde fuse Limbosu? * S-a terminat cu timpii de întrerupere tehnici * De ce e mai bună Bošković decât Egonu

Segiulache(u) Sergiu Ștefănescu Blaj

 

(meci test) Polonia – România 3 – 0 (25-14, 25-22, 25-18)

Primul meci test din campania de pregătire a naționalei feminine, contra POL a fost o catastrofă. Și Polonia nu a jucat cu toate jucătoarele recunoscute pe plan european. Marile vedete umflate de presa cojocăristă, au dat rateuri. Marea speranță Căruțașu a făcut 24% eficiență și 6p în 2 seturi și a pierdut tot atâtea. Ungureanu a ratat meciul cu totul, nici nu a jucat. De altfel, toate jucătoarele selectate au contribuit la catastrofala medie a eficienței atacurilor de numai 28%. Deși opusa Căruțașu declara că „sincer” îi place să joace pentru națională, parcă simțim că a cam mințit. Jocul ei de la națională nu seamănă deloc cu ce a jucat în campionatul turcesc și în Cupa Confruntării.
Centrala Onyejekwe n-a fost prezentă în lot.

Unul din cele mai serioase motive ale evoluției foarte slabe a voleibalistelor noastre pare a fi Blestemul lui Avrămuț Iancu, care le lovește pe voleibalistele române care-l sprijină pe primarele sârbofil Rotar Limbosu. S-o fi prins acum și de națională. Spre marea uimire a tuturor, Limbosu n-a fost prezent la marea ceremonia de la căminul cultural. O fi fost plecat prin Austria ca să-și mai inspecteze proprietățile? E clar că voleiul a început să-l plictisească. Proștii lui Sabău de la Sport exclusiv scriu că „palatul” a fost arhiplin! 😊 Cum să fie, bă, arhiplin la vreme de plandemie?

Fotografia săptămânii este asta cu ciracul lui Limbosu, Sergiulache(u), care-și ițește capul inteligent din cupă! 😂 Ah, de-ar fi fost și plină de jidvei cupa aia, ce bucuros ar fi fost!
Oricum, e mai bine așa decât să dea cu capul în gură 😉

Segiulache(u) Sergiu Ștefănescu Blaj


La JO de la Tokyo se va renunța la timpii de întrerupere tehnici, semn că-i vom vedea curând eliminați și din regulamentul oficial.


Într-un interviu recent, Zoran Terzić, selecționerul naționalei SRB (F) e explicat de ce e mai bună opusa sârbă Tijana Bošković decât cea italiană, Paola Egonu. Deși ambele jucătoare au calități excepționale, lui Egonu îi lipsește constanța în joc.

Comentezi?