ȘTIRI: Voléro are iar antrenor * Cîtă pauză au campionii * Juantorena sau León?…

aqualine.ro/

ȘTIRI: Voléro are iar antrenor * Cîtă pauză au campionii * Juantorena sau León? * Americanca anului * Blizzard Volleyball, campioni * Agenții ca niște proxeneți

Voléro Zürich nu mai vine în Liga Campionilor sub conducerea acelui păcălici de secund, ci și-a găsit antrenor principal în persoana lui Avital Selinger (58a), un olandez născut în Israel. Selinger a mai antrenat pe Voléro două stagiuni.
—–

În voleiul românesc pauzele sînt de cam 6–7 luni pe an. De aia avem super-performanțe. Totuși în acest campionat vacanța de iarnă s-a scurtat mai tare decît anul trecut. Dacă acum 2 ani pauza competițională de iarnă era de vreo 6 săptămîni, acum s-a făcut de numai 4. Pentru echipele rămase în cupele europene este și mai mică, de vreo săptămînă.
Întrebat cîtă pauză vor avea jucătorii de la Zenit Kazan după cîștigarea CM al Cluburilor antrenorul Vladimir Alekno a răspuns: „Luni“. Adică ziua de luni.
—–

Cîștigătorul titlului de „Cel mai bun jucător” al CMC, Osmany Juantorena (Civitanova), este de părere că Wilfredo León (Zenit) trebuia să primească acest titlu. În replică, León a declarat că așa un titlu nu a fost scopul pentru care a jucat.
—-

creditfix.ro

Voleibalista americană a anului 2017 a fost declarată coordonatoarea Carli Lloyd (28a).
—–

ottobroker.ro

Primii campioni ai noii încercări de campionat american profesionist de seniori sînt cei de la Blizzard Volleyball Lake Forest. Din echipă au făcut parte și foști componenți ai naționalei americane, între care și Russell Holmes.
—–

Gino Sirci, președintele clubului italian masculin din Perugia, vă sfătuiește să evitați pe cît posibil contactele cu agenții din volei. „Agenții sînt ca niște piranhas. Îți bagă pe gît jucători de calitate proastă, despre care nu știi dacă-s bețivi, afemeiați sau infractori. Agenții sînt ca niște proxeneți, sînt partea cea mai rea a sportului.“

(Sursa: WoV)

Comentezi?