Sub-19 F TURNEUL FINAL, ziua 5 * Dinamo Campioană! * Cîrpacii Online Video Network…

Sub-19 F TURNEUL FINAL, ziua 5 * Dinamo Campioană! * Cîrpacii Online Video Network – www.ovn.ro * #Varza Agro! * Echipa Ideală… ca pe vremea lui Ceașcă 😀

Agroland – DINAMO 1 – 3 (15-25, 12-25, 25-23, 13-25)

Cîrpacii CSMB (Gabriela Szabo + Jănică Mîncărică) împreună cu cîrpacii Online Video Network și-au bătut iar joc de publicul video. Transmisia s-a întrerupt de mai multe ori, inclusiv pe toată durata setului 3 și mai mult… spre enervarea videospectatorilor. Ce să mai zicem de încadrarea imaginii, care a tăiat colțurile terenului? Oricînd vă doriți o transmisie vărzuită, apelați cu încredere la firma OVN!

3 seturi în care Agroland a fost varză. Cocoșelul Horică a și decis să nu se mai strige „Forza Agro!“, ci „Varza Agro“! 😀 Este de neînțeles, din cîte am putut (și nu am putut) vedea, cum a reușit Agroland să cîștige setul 3. În situații atît de dubioase nu ne putem gîndi decît la pariori…

Agrolandul Cocoșelului Horică a fost bătut chiar de produsele lui, Budăi-Ungureanu și Paşca, pe care le dăduse afară pentru că au cîrtit împotriva jupînului. Odată cu plecarea lor, s-a văzut clar că steaua Agrolandului a început să pălească. Răzbunarea fetelor o fi fost dulce… 🙂
Agroland nu mai are nimic din urmă. La cadete (Sub-17) nu a mai avut echipă în această stagiune, iar vremea cînd Agroland recruta cu japca (și cu ajutorul lui Ghiță) jucătoare cu mare potențial din toată țara, s-a cam dus. Pepiniera din poiata Cocoșelului nu mai e. Unde mai pui și datoriile de zeci de milioane de lei ale firmei…

Dinamo a fost net superioară dintr-un motiv simplu: 4–5 fete au prins mai multe jocuri în div A1. Chiar dacă în A1 Dinamo a șchiopătat, experiența adunată de junioare a fost benefică și decisivă.

Prințul Paul de Agrolanda cel Fudul iar s-a dat în spectacol răstindu-se la arbitrărese, de credeam că acușa le trage cîte un șut de-al lui legendar. Că omul se știe foarte tare. Fiind vișănel din gașca lui Ghiță, nu se pune problema să pățească vreodată ceva la comisia de indisciplină.

Mă bucur (moderat) că s-au prins cîteva din criticile mele de anul trecut. Sistemul tîmpit din 2017 (6 finaliste jucînd fiecare cu fiecare) a fost abandonat, cel din 2018 fiind mai bun și cu o finală adevărată.
Dacă anul trecut scriam că unele fete plîngeau în sală pentru că au ratat unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor (balul de absolvire a liceului) din cauza programării tîmpite, anul acesta li s-a făcut milă slugilor din FRViș și le-au lăsat o portiță noilor absolvente.

Pt bronz: CSM București – Medicina Tg Mș 1 – 3 (21-25, 25-19, 14-25, 24-26)
Pt locul 5: CSȘ Lugoj – CTF Mihai I Buc 3 – 0
Pt locul 7: Momentos Cța – LPS Pitești 3 – 2

Clasament final (între paranteze, locurile ocupate anul trecut)

1. (6) DINAMO BUCUREȘTI (antrenor: Dănuț Mavrodin)
2. (1) Agroland Timișoara
3. (2) Medicina Tg Mș

4. (5) CSM București
5. (4) CSȘ Lugoj
6. (3) CTF Mihai I București
7. (-) Momentos Constanța
8. (-) LPS Pitești
—–
ECHIPA IDEALĂ… (Sau așa ceva, pentru că vișăneii au rămas pe sistemul de pe vremea lui Ceașcă. Uitați numai ce categorii au!)

„ M.V.P“ (Ceașcă, dar o ardem pe americănește!): Adelina Budăi-Ungureanu (extremă Dinamo)

Cea mai bună „ridicătoare“: Bianca Pașca (coordonatoare Dinamo)

Cel mai bun atac (??): Alexia Căruțașu (opusă CSMB)

Cel mai bun blocaj (??): Petruța Orlandea (centrală Agroland)

Cea mai eficientă preluare (??): Diana Vereș (extremă Medicina Tg Mș)

Mai lipsesc o centrală și un libero… Dar cum ziceam, e bine așa cu cîte una pe echipă, ca să fie toată lumea mulțumită! 😉 VOLEIBALISMUL DE CUMETRIE!

6 thoughts on “Sub-19 F TURNEUL FINAL, ziua 5 * Dinamo Campioană! * Cîrpacii Online Video Network…

  1. Bravo Dinamo!!! Sunt clujean, dar mă bucur ptr Dinamo. În sfârșit steaua agrolandului începe să apună. Păcat că datorită sistemului de joc, unele echipe, chiar dacă mai slab cotate, nu au șansa de a ajunge să joace la un turneu final.
    A, și ar mai fi ceva: a se vedea turneul liceelor organizat de ministerul educației la care, din punctul meu de vedere ar trebui să participe exclusiv jucatoare/jucători NELEGITIMAȚI, ptr a da șanse și celor care nu au posibilitatea de a evolua la un nivel ca cel organizat de frv. Exemplu, liceele sportive ar trebui interzise aici sau cum spuneam, jucătorii legitimați. Un alt exemplu ar fi LICEUL MIHAI EMINESCU din Tg-Mureș unde echipa e formată în proporție de 99,9% din jucătoare legitimate la Medicina TG-Mureș. Ce șanse mai au celelalte?

  2. Acu, poate exagerez, dar echipa de bază era formată din exclusiv din jucătoarele de la medicina. A se urmări competiția în viitor. Aș zice nu o unghie, oja de pe o unghie 🙂

Comentezi?