V-AȚI REZERVAT BILETELE PENTRU CM?? * ȘI CAMPIONATUL MASCULIN VA ÎNCEPE CU 10 ECHIPE!…

V-AȚI REZERVAT BILETELE PENTRU CM?? * ȘI CAMPIONATUL MASCULIN VA ÎNCEPE CU 10 ECHIPE!…

V-AȚI REZERVAT BILETELE PENTRU CM?? * ȘI CAMPIONATUL MASCULIN VA ÎNCEPE CU 10 ECHIPE! * 23 ESTE IAR 24 * GHIȚĂ-LIX: ÎN CURÎND PLANUL DE REDRESARE A VOLEIULUI ROMÂNESC, PE SURSE 🙂 * CÎND DEMISIONEAZĂ GHIULANGIUL?

Reamintire: Campionatul Mondial masculin 2019 începe peste cam 2 săptămîni. Țările organizatoare sînt Italia și Bulgaria. Spectatorii români pasionați de volei pot vedea pe viu echipe mari și jucători mari la o aruncătură de băț. Doar dacă pomenim de Ruse, acolo veți putea vedea Brazilia, Franța și Canada. Deci, v-ați rezervat biletele? Dacă nu, încercați aici:

http://italy-bulgaria2018.fivb.com/en/tickets

Prețul unui bilet pentru un meci este de 18 leva (9–10 EUR).

Există măcar un club bucureștean care să organizeze o excursie de studiu?
—–

Din surse discrete aflăm că nici campionatul masculin nu va începe cu toate cele 12 echipe. Vom auzi curînd care echipe se retrag.
—–

Numărul 23 este cu mare bucluc în voleiul românesc, fiind prea mare ca să poată fi socotit corect de proști. După ce de 2 ani se chinuie slugile lui Ghiță din Consiliul Slujitor să calculeze ce înseamnă jucător Sub-23 și le-a dat tot Sub-24, acum nici anii dintre 2 campionate europene nu ies la socoteală!

Oare cîți proști au zis că RO s-a calificat la un CE după 23 de ani? În realitate, între cele 2 ediții ale CE în cauză, 1995 și 2019, sînt 24 de ani! Deci RO va participa la un CE după 24 de ani de pauză. Dintre care 14 sînt în contul Ghiulangiului.

CE au loc în anii fără soț, deci diferența dintre ele este întotdeauna cu soț. Scuze dacă afirmația asta îi zăpăcește și mai tare pe matematicienii ferevișului.
—–

Ghiță Ghiulangiul v-a amenințat cu un plan de redresare a voleiului românesc, după ce tot el, în 14 ani de nenorocire și de prăpăd, l-a băgat la 3 metri „de sub pămînt“, iar acum e „la marginea malului“ și „pe un drum fără întoarcere“! Acest plan este foarte secret, nimeni nu-l știe, nimeni nu l-a văzut, decît cei 3 păpușari supremi: Ghiță, Păhărică Buzilă de la Blaj și Cocoșelul Horică de la Agroland. Din nefericire pentru ei, unul a pierdut un duplicat al documentului cînd era beat cleampă iar. Vă vom prezenta curînd acest duplicat. Stați pe-aproape fiindcă nici nu știți ce pierdeți!

(Pentru cine prinde mai greu unele poante: „Ghiță-Lix“ e după „WikiLeaks“.
Cine n-a priceput nici acum să nu mai încerce! 🙂
—–

Matematicienii din Consiliul Slujitor (unii au absolvit chiar școala profesională cu diplomă de tractorist!) au calculat cînd se va retrage Ghiță Ghiulangiul din postul de gropar al voleiului românesc: fix la 23 de ani de mandat! 🙂
Sau 24? Nu e chiar sigur. 23–24… pe-acolo…
Sigur nu Sub-23! 😀
Confirmat și de Mama Omiza.


Comentezi?