(VIDEO) BLESTEMUL DE LA BLAJ…

(VIDEO) BLESTEMUL DE LA Ieri (sîmbătă 13 oct), la meciul amical Developres Rzeszów –…

 

Ieri (sîmbătă 13 oct), la meciul amical Developres Rzeszów – Blabla Blaj, extrema Blajului, Sonja Newcombe (#6), s-a accidentat (VIDEO, Blabla Blaj în stînga). De aici parcă începem să vedem un tipar. Mai multe jucătoare care joacă sau au jucat la Blaj, au fost lovite de ghinionul paranormal:

Adina Salaoru. După ce a primit titlul de cetățean de onoare/ocară al Blajului, ca prin minune paranormală a început să joace ca o ciubotă. Considerată odată cea mai bună voleibalistă română, o bună bucată de vreme s-a străduit Darko Arena s-o țină în teren, dar n-a putut mai mult de un set, de ciubotă ce era. Zicem de meciurile tari. Acum a luat-o de bună Mîncărică de la CSMB din motive greu de priceput. Ca să facă ce cu ea? Să fie rezervă de lux? (piți blocăcioasă)

Lisa Izquierdo Mocasqui (extremă germană). Accidentată vara trecută înainte de campionat.

Marina Vujović (libero). Accidentată în timp ce încerca s-o evite pe Salaoru, la meciul din Liga Campionilor cu Mulhouse, acolo unde hoața de arbitrăreasă, copila lui Păhărică Limbosu Rotar, a vrut să fure 5 mingi, deși era urmărită de sistemul video! (piți blocăcioasă)

Selime İlyasoğlu. Cea care declara despre Blaj „Trăim într-un oraș în care nu prea ai ce să faci“, transferată în vară la Cuneo Granda Volley, tocmai a fost dată afară pe motive de probleme de sănătate sportivă, deși ea a respins declarațiile clubului. (piți blocăcioasă)

Nneka Onyejekwe. Accidentată recent, de aceea n-a fost prezentă la turneul de la Rzeszów. (piți blocăcioasă)

Sonja Newcombe. Accidentată ieri, tot încercînd să evite o jucătoare (Baciu).

Acuma… e și normal să cadă ghinioanele pe jucăria lui Păhărică, după ce a avut un șir incredibil de noroace în Liga Campionilor, de-a ajuns tocmai în finală. Legile universului vin să facă o compensație.

Și atunci, care va fi următoarea jucătoare care va fi lovită de BLESTEMUL DE LA BLAJ? Că le-a plăcut tare să sugă bani de la derbedeu.

În acest campionat, echipa lui Păhărică, plină de străine, va avea pentru prima dată și căpitan străin! Se răsucește în morminte Școala Ardeleană, cînd vede cum batjocorește Păhărică românismul, pentru care ei au luptat din greu inclusiv la Blaj!

Dar poate Blabla Blaj nici nu va termina campionatul… 😉 La ce îi pregătesc niște entități lui PăhăricăBacșișe, fugi cît mai poți!

 

Comentezi?