VIȘĂNEALA ANUALĂ : MAREA ADUNARE NAȚIONALĂ GENERALĂ Am vrut să vă arăt prima variantă…

aqualine.ro/

VIȘĂNEALA ANUALĂ : MAREA ADUNARE NAȚIONALĂ GENERALĂ

Am vrut să vă arăt prima variantă a fotocopiei convocatorului publicate pe situl FRViș, aia care era defocalizată și cenușie de nu se înțelegea nimic. Însă vișăneii au fost mai rapizi și au pus altă fotocopie mai clară. Se vede treaba că unii încep să se trezească. De asemeni, textul este destul de îngrijit, semn că l-or fi trecut printr-o firmă de corectat texte! Dar tot au scăpat o dudă:

„Prezentarea și aprobarea prin vot a raportului Comisiei de Cenzori.
Prezentarea și aprobarea planului de activitate și a bugetului… ”

Corect: „ALE raportului” și „ALE bugetului”, pentru că sînt 2 elemente posedate în construcția asta genitivală.

creditfix.ro

Se vede deja intenția de forțare a mîinii, că se zice direct de „aprobare” și nu de „supunere la vot”. Ar mai lipsi votul prin urale, ca la alegerea moșului de la FIVB!

Oricum, votarea va fi formală, de aceea CSȘ-urile din Satu Mare sau Bihor vor trimite delegații în alb, ca să nu piardă aiurea 2-3 zile pe drum, iar sala se va umple iar de rugbiștii lui Pletache și de cumnatele arbitrilor supuși din clanul lui Ghiță.

Ar trebui, de data asta, să facă cineva poze sau să filmeze, ca să se vadă cine sînt slugile care participă și să se identifice votanții care nu au nicio legătură cu voleiul. S-ar aduna la dosarul lui Ghiță. De asemeni, ar fi de folos niște înregistrări audio, ca să auzim cum dezbat slugile starea gravă a voleiului românesc.

De fapt, ăsta trebuia să fie CEL MAI IMPORTANT PUNCT de pe ordinea de zi, dar lipsește cu desăvîrșire:

DISCUȚIA STĂRII ÎNRĂUTĂȚITE A VOLEIULUI ROMÂNESC RAPORTAT LA MEDIUL INTERNAȚIONAL, DUPĂ ÎNCĂ UN AN DE DOMNIE CATASTROFALĂ A LUI GHIȚĂ BOMBIȚĂ, ȘI TACTICI ȘI STRATEGII DE REVIGORARE!

…Că a fost un an în care voleiul românesc s-a prăbușit pe aproape toate planurile: Liga Europeană, calificările la CE, cupele europene, juniorii… Excepție fac doar loturile de cadeți.

Cică se discută și sistemul competițional. Cum adică? Vor schița unul pe loc, fără analiză, fără consultări?
Nu, ci doar vor înghiți orice schemă o mai fi ouat Valică Primărică de la Blaj.

Dar numărul de străini din campionat?
Dar repararea programării turneelor finale de la juniori?
Dar situația echipelor naționale M+F? De ce toate țările au deja antrenori la loturile naționale și chiar loturi schițate, iar noi nu?

Dar nu vă neliniștiți, că vă spun eu dinainte cum va fi Adunarea:

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

– Vor veni niște delegați adormiți de la călătoria cu trenul și vor vota orice rîgîială a lui Ghiță, ca să fugă mai repede înapoi la tren.
– Se va vota să fie numai străini la echipele de Div A1.
– Se va vota să ia campionatul și cupa Alba Blaj, fără să mai joace, că se cheltuiesc niște bani inutil, dacă tot se știe dinainte.
– Se va vota ca Agroland să ia cupa și campionatul, la egalitate cu Alba Blaj, ca să nu se certe păpușarii-șefi din FRViș, Valică Primărică și Cocoșelul Horică.
– Se va vota ca fiecare echipă să nu mai joace după program, ci oricînd îi trece cheful prin bască.
– Se va vota să nu se mai înscrie nicio echipă în cupele europene, că se cheltuiesc niște bani inutil. Excepție va face numai Alba Blaj, dar numai dacă nu va pica să joace contra lui Voléro Zürich.

Deci ce aveți de gînd să faceți, oameni din voleiul românesc?
Să vă ascundeți rușinoși ca Lică Căpitanul sau puneți de vreo revoluție?

NU VĂ FIE FRICĂ! GHIȚĂ PICĂ, PICĂ!
(Ori vă mai… … ăăă… „călărește” 3 ani…)
#NuMaiRezist!

Comentezi?