VIȘĂNEALA ANULUI : UN NOU CATACLISM PESTE VOLEIUL ROMÂNESC. România iar se vișănește în jos! Tolomacii din Consiliul Slujitor sforăie în continuare

aqualine.ro/

 

Exact așa cum anticipam, din cauza evoluției slabe a vedetelor noastre, care nu mai știu la ce tertipuri să recurgă ca să scape de convocarea la națională, dar și din cauza neparticipării la unele competiții, în cea mai recentă ierarhie publicată de CEV echipa feminină a României A MAI CĂZUT 3 LOCURI!

Clasată anterior (anul trecut) în Europa pe locul 16 (iar cînd am început eu să scriu despre volei, acum vreo 3 ani, fiind chiar pe locul 13), România a coborît pe 19, sub ocîrmuirea nesfîrșită a lui Ghiță Bombiță, autoalesul președinte-caricatură. La fel ca la masculin, prin invazia străinelor în campionat, mediul voleibalistic a scăzut și mai mult în ce privește dorința de a produce noi jucătoare valoroase. Mai există proști care zic că avem un campionat „puternic“. Sigur că e mai puternic decît cel din Islanda, dar se vede cu ochiul liber cum scade de la an la an și trezește interesul a 150 de spectatori pe meci. În campionatul trecut am avut o echipă (Alba Jacta Blaj), care nu a avut cu cine se lupta (deși a fost formată din surcelele Europei), apoi 2–3 echipe leșinate, iar în rest niște caraghioslîcuri. Anul acesta nici măcar nu avem caraghioslîcuri destule ca să facem un campionat de 12!

Estimp, putorile din Consiliul Slujitor ling cu poftă toți scuipații lui Ghiță, care nu e prost de la naturel, e bandit ce s-a băgat acolo ca să tragă spuza pe turta lui. Uitați-vă numai cum stau 11 nătărăi, de 3 săptămîni (!!!), cu rahatul acela de anunț expus pe paginile ferevișului și NICIUNUL nu se simte deranjat! Ei se simt foarte bine cu împuțiciunea aia analfabetă în nări. Zic, evident, de fotoanunțul handicapat despre cursurile de statisticieni.

Cu așa lepre nesimțite, la anul trecem de bariera europeană 20 la fete și de bariera 30 la băieți. În jos, desigur.

bijubox.ro

Pariu că nu publică cronicarul Cocoșelul Horică și slugile lui nimic despre noua ierahie europeană?

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Cît despre Moldova de Est, aceasta s-a lipit de ultimele locuri (47–48). Cu un campionat de 4 echipe, și alea de timp liber, Moldova E nu a mai participat la vreo competiție internațională de vreo 3–4 ani…

Vedeta anului este Ucraina, care a urcat 5 locuri, pînă pe 14. Bravo lui Vișaniuk al lor.

#clasamentulcev #clasamentcev #cev2017

Comentezi?