VIȘĂNEALA GENERALĂ: Partea 2. Cine îl critică pe Ghiță Bombiță nu mai are voie…

VIȘĂNEALA GENERALĂ: Partea 2. Cine îl critică pe Ghiță Bombiță nu mai are voie să candideze!

Ferevișul a publicat ordinea de zi a AG. La prima vedere nu prea sînt greșeli de scriere și de exprimare, semn că Ghiță a angajat o persoană mai competentă, din afara ferevișului, care să verifice scrierea inițială. Adică persoana asta poate fi orice elev premiant de clasa a 6a!

La partea de logică, însă, le e mai greu. Dacă situația financiară și regulamentul Comisiei de Cenzori se aprobă „prin vot“, planul de activitate se aprobă, dar nu știm cum. Oare nu tot prin votare?

După ce se aprobă diverse chestii, la punctul 13 al ordinii de zi se afiliază noi structuri sportive. Exact! Ele întîi votează chestiile de la punctele anterioare, fără a fi afiliate, fără a avea drept de vot, și abia apoi sînt primite în fereviș!

Unul dintre punctele-cheie ale ordinii de zi este acesta:
„12. Modificări și completări la Statutul F.R.Volei“.

Propunerile de modificări au fost deja publicate, dar NICIUNA nu se referă la corectarea aberațiile din Statut!

Vedeta modificărilor este asta:

„81.1. Pot candida pentru funcțiile alese ale FRV persoanele […] care îndeplinesc […] următoarele condiții:
-sunt persoane […] care […] sunt atașate de voleiul românesc prin acțiuni care nu prejudiciază imaginea federației și a oficialilor acesteia.“

Remarcați imbecilitatea exprimării, dar, mai ales, tîlcul: Persoanele care-l critică pe Ghiță Bombiță (el fiind și federația și unul dintre oficiali!) nu mai au voie să candideze la alegeri! Pentru că, așa cum se știe îndeobște, și ferevișul și Ghiță și toți oficialii fereviș sînt niște fecioare neprihănite, neșpăgare, nebețivane, netîmpite, super-competente și care desfășoară cea mai minunată activitate pentru propășirea voleiului românesc, astfel încît la JO luăm numai medalii de aur de 20 de ani încoace!

Pentru că i-ați prejudiciat imaginea feciorelnicului mustăcios Ghiță, Gîrleanu și Kapelovies să vă luați gîndul de la a mai candida vreodată! De acum nu mai aveți voie prin Statut!

Eu aș zice că nici DNA nu va putea candida. 😉 S-o vedeți pe asta ce le va prejudicia imaginile mizerabile!

Dar nu cumva însuși Ghiță Bombiță este cel care a făcut praf imaginea federației în ultimii 20 de ani??
El a fost „atașat“ de voleiul românesc numai cu ventuza de supt bani.

4 thoughts on “VIȘĂNEALA GENERALĂ: Partea 2. Cine îl critică pe Ghiță Bombiță nu mai are voie…

  1. Mai clar nimeni nu are voie sa critice slabele rezultate,eșecuri sau orice neîndeplinirea de obiectiv.
    INCHIZITIE=FRVOLEI
    Nu se aplică încă ca nu s-a votat.

  2. Nu mă subestima!
    Știu mai mult decât spun, gândesc mai mult decât zic și observ mai mult decât Îți dai tu seama AC .

  3. Doamne ce va bateti capul cu prostiille lui Visan.Toata lumea v-a vota inainte de a incepe sedinta.Dar am si eu o intrebare fostul magazioner ia cuvintul? Poate se face un sistem competitional care incepe in octombrie si se termina de Craciun sa nu oboseasca sportivele .Astia nu au condus o echipa de volei in viata lor dar stiu sa dea sanctiuni si sa ia salarii mari.

Comentezi?