# **VIȘĂNEALA SĂPTĂMÂNII |** PROGRAM COMPETIȚIONAL PUBLICAT FĂRĂ SĂ FIE PUBLICAT REGULAMENTUL! * **CSU…

# **VIȘĂNEALA SĂPTĂMÂNII |** PROGRAM COMPETIȚIONAL PUBLICAT FĂRĂ SĂ FIE PUBLICAT REGULAMENTUL! * **CSU…

# **VIȘĂNEALA SĂPTĂMÂNII |** PROGRAM COMPETIȚIONAL PUBLICAT FĂRĂ SĂ FIE PUBLICAT REGULAMENTUL! * **CSU BRAȘOV** SE ALĂTURĂ DIVIZIEI A(M) *

Deși cârpacii de jurnaliști de volei s-au grăbit să anunțe că div A(M) va cuprinde doar 11 echipe, iată că programul oficial publicat pe situl ferevișului ne arată că **Ghiulică** cu **slugile **lui au încălcat iar regulamentul și au admis peste termenul regulamentar de înscriere și a 12a echipă, recte **CSU Brașov**.

Dar poate că **slugile **n-au încălcat „foarte tare” regulamentul, pentru că… regulamentul nu există! Deci așa: se înscriu echipele în campionat, se face tragere la sorți, dar nu există regulamentul competiției! 😀 😀 După ce se înscriu echipele se face sondaj de opinie despre ce sistem să se adopte! Așa ceva numai la imbecilii lui **Ghiulică** se poate!

Într-un mediu de oameni întregi la minte, întâi se face și se publică regulamentul și abia apoi se înscriu echipele. *Dacă* se înscriu, că poate nu le plac anumite puncte din regulament sau nu le pot îndeplini.

Acest nivel de uriașă prostie și incompetență trebuie să dispară după AG de alegeri din 30 sep.

2 thoughts on “# **VIȘĂNEALA SĂPTĂMÂNII |** PROGRAM COMPETIȚIONAL PUBLICAT FĂRĂ SĂ FIE PUBLICAT REGULAMENTUL! * **CSU…

  1. gheorghe nu a fost in stare toata viata lui sa organizeze macar o tombola la o gradinita……..singurul lui tel este bagatul in traista lui.

Comentezi?