# **VIȘĂNEALA SĂPTĂMÂNII |** PROGRAM COMPETIȚIONAL PUBLICAT FĂRĂ SĂ FIE PUBLICAT REGULAMENTUL! * **CSU…

# **VIȘĂNEALA SĂPTĂMÂNII |** PROGRAM COMPETIȚIONAL PUBLICAT FĂRĂ SĂ FIE PUBLICAT REGULAMENTUL! * **CSU…
aqualine.ro/

# **VIȘĂNEALA SĂPTĂMÂNII |** PROGRAM COMPETIȚIONAL PUBLICAT FĂRĂ SĂ FIE PUBLICAT REGULAMENTUL! * **CSU BRAȘOV** SE ALĂTURĂ DIVIZIEI A(M) *

Deși cârpacii de jurnaliști de volei s-au grăbit să anunțe că div A(M) va cuprinde doar 11 echipe, iată că programul oficial publicat pe situl ferevișului ne arată că **Ghiulică** cu **slugile **lui au încălcat iar regulamentul și au admis peste termenul regulamentar de înscriere și a 12a echipă, recte **CSU Brașov**.

ottobroker.ro

Dar poate că **slugile **n-au încălcat „foarte tare” regulamentul, pentru că… regulamentul nu există! Deci așa: se înscriu echipele în campionat, se face tragere la sorți, dar nu există regulamentul competiției! 😀 😀 După ce se înscriu echipele se face sondaj de opinie despre ce sistem să se adopte! Așa ceva numai la imbecilii lui **Ghiulică** se poate!

Într-un mediu de oameni întregi la minte, întâi se face și se publică regulamentul și abia apoi se înscriu echipele. *Dacă* se înscriu, că poate nu le plac anumite puncte din regulament sau nu le pot îndeplini.

klap.ro

Acest nivel de uriașă prostie și incompetență trebuie să dispară după AG de alegeri din 30 sep.

2 thoughts on “# **VIȘĂNEALA SĂPTĂMÂNII |** PROGRAM COMPETIȚIONAL PUBLICAT FĂRĂ SĂ FIE PUBLICAT REGULAMENTUL! * **CSU…

  1. gheorghe nu a fost in stare toata viata lui sa organizeze macar o tombola la o gradinita……..singurul lui tel este bagatul in traista lui.

Comentezi?