VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII: LA FEREVIȘ TOTUL E PARFUM! * ÎNCETINIREA MOTORULUI * MÎLUL ȘI PARAZIȚII…

VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII: LA FEREVIȘ TOTUL E PARFUM! * ÎNCETINIREA MOTORULUI * MÎLUL ȘI PARAZIȚII…
aqualine.ro/

VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII: LA FEREVIȘ TOTUL E PARFUM! * ÎNCETINIREA MOTORULUI * MÎLUL ȘI PARAZIȚII

La fereviș totul e parfum! Așa ne informează însuși MTS. Controlul efectuat la sesizarea mea, deși a durat niște săptămîni (!), nu a găsit nicio neregulă. Unii din voleiul românesc, pe care i-am îndemnat să dea o mînă de ajutor comisiei, au ezitat spunînd că trebuie să fie ăia tare proști să nu descopere matrapazlîcurile. Ei bine… ciumegii n-au descoperit nimic! Poate în afară de variate arome ale podgoriilor țării, că la fereviș se colectează licori în perioada asta a anului.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Am zis că ar fi bine, dacă tot se bătea ministrul cu cărămida-n piept că umblă pe la federațiile putrede, să dau o mînă de ajutor. Dar trebuia să mă bazez mai mult pe experiența anterioară cu chiflele sforăitoare lansate de tot felul de politicieni, care în 30 de ani de la „revoluție“ au făcut autostrăzi cît alții într-un an.

Să îmbinăm acest rezultat al controlului cu caracteristicile minunate ale mediului voleibalistic românesc:
crasă incompetență în toate compartimentele,
multă prostie,
lipsă de caracter
și atitudine de slugi duplicitare…
Și atunci sînt motive îndeajuns ca să pun în practică ce intenționam de mai multă vreme și anume reducerea drastică a turației motoarelor acestui grup de Facebook.

bijubox.ro

De cînd tot povestesc eu aici a trecut prea multă vreme, în care mediul ar fi putut să se trezească la stimulentele venite din această direcție.
Din păcate, se vede treaba că mediului îi place așa să picotească în mîl și în slin.
Că doar e plin de oameni care nu au deloc pasiune și nu au deloc respect față de o meserie pe care, practic, o PARAZITEAZĂ.

9 thoughts on “VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII: LA FEREVIȘ TOTUL E PARFUM! * ÎNCETINIREA MOTORULUI * MÎLUL ȘI PARAZIȚII…

  1. Și unde mai pui că vine un răspuns oficial de la o autoritate a statului român, în care lipsesc literele cu diactitice! Analfabetismul informatic la cel mai înalt nivel!

  2. Ne mulțumim cu faptul că slugile actuale din CD vor rămîne nominalizate în istoria voleiului românesc la capitolul Epoca Vișan, spre rușine veșnică. Modernii Bobu, Dincă, Postelnicu = Cardoș, Rotar, Cojocaru… și ceilalți.

  3. Eu vreau sa știu ce realizări au cei mai tari în gura din colegiul de antrenori.Ma refer la Alina Pralea, Gatej și Adin Cojocaru cel care lipsit de cel mai elementar bunsimt,tine un invitat la CCA volei 20 minute la ușă. DAR și eu
    un prost și mai mare intru sa prezint programul meu după ce aud ca ei au și votat.SUNT PROSTUL LUNII NOIEMBRIE.

Comentezi?