Vișăneala săptămînii: OBSERVATORAȘUL CEL VITEAZ! A fost o dată ca niciodată un preș de…

Vișăneala săptămînii: OBSERVATORAȘUL CEL VITEAZ! A fost o dată ca niciodată un preș de…

Vișăneala săptămînii: OBSERVATORAȘUL CEL VITEAZ!

A fost o dată ca niciodată un preș de fereviș care făcea șușu în gura tuturor și lor le plăcea tare mult de ziceau că e citronadă și mai voiau, nemernicii. Și uite-așa într-o bună zi (lună) și-a mai tras ăla niște observări, fără să dea socoteală nimănui, pentru că slujitorii lui nu ziceau nici pîs de cîrpe ce erau.

ȘAPTE DINTR-O LOVITURĂ și-a tras Observatorașul cel Viteaz! Una la finalul campionatului, 2 la Cupa RO (F) și 3 la Cupa RO (M). Asta numai cele televizate, că în luna aprilie mai prinse 3 bucăți. 10 x 350 = 3500! Că nu se satisface moșu’ hulpav cu 2200 euro/lună, salariu pe care și l-a calculat și votat singur singurel!
Stimate slugi, chiar așa de indolente sînteți?

Și am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa, dar degeaba am spus, că Ghiță tot călare pe gunoi e!

3 thoughts on “Vișăneala săptămînii: OBSERVATORAȘUL CEL VITEAZ! A fost o dată ca niciodată un preș de…

  1. Bine le face la toate taratoarele si molustele care-i stau in preajma..eu in locul lui nu as mai lasa pe nimeni m-as duce observator la toate meciurile..i-as trimite pe prosti sa ma reprezinte si la intoarcere si la intoarcere nu le-as lasa nici un leut ..ce mama naibii !

  2. Asa a facut visan in fiecare an…. de ex., in 2016 octombrie-noiembrie a “observat” de 4.500 lei… cat de penibil poti fi gheorghe..!!! Mai bine cu salariu de derbedeu pe care l-ai pus singur , ai fi facut tabere de performanta pe timpul vacantelor de vara…

  3. Păcat ca nu sunt mai mulți cu sânge in instalație. Stiu cum este sa te bati cu sistemul.
    Esti singer împotriva tuturor! Tuturor sclavilor si pupincuristilor

Comentezi?