VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII : Ridicarea suspendării * Interconexare și servici. Proiect pentru anul trecut *…

VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII : Ridicarea suspendării * Interconexare și servici. Proiect pentru anul trecut *…
aqualine.ro/

VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII : Ridicarea suspendării * Interconexare și servici. Proiect pentru anul trecut * Stimate slugi, poate veniți cu bani de acasă

Ce-o fi făcut Marius Căta-Chițiga de a fost suspendat de fereviș, nu știm. Poate ne explică el. Dar aflăm că i s-a… ridicat suspendarea! Cît de prost să fie ăla care a putut combina cuvintele așa? Cum să mai ridici o suspendare? Îl suspenzi mai sus?

În nenumărate rînduri am arătat nivelul de prostie în care se complac membrii Consiliului Slujitor. Ori chiar sînt atît de proști încît nu-și dau seama de halul în care se exprimă în public („Ce-o mai vrea și nebunul ăsta? că eu nu văd nicio greșeală“) ori le place așa să se bălăcească în prostie ca porcul în mîl. Stimate 10 slugi ale lui Ghiță Bombiță, chiar nu aveți de gînd să puneți mîna pe carte și să încetați emiterea de comunicate ca la fabrica de proști? Sau faceți ședințele alea beți cleampă? „Junioi“? „Unanimitatate“?

(Cu Nicolae Cristea ce e? De ce se face atîta caz?)
—–

creditfix.ro

Tot pe situl FRViș se mai publică un „Proiect pilot. Poarta către performanţa în volei“. Pe acela să-l analizeze specialiștii (ha ha! care specialiști? 🙂 ). Eu m-am lămurit cînd am citit de „interconexează“ și de „servici“. Adică dacă e scris proiectul acesta de așa un prostănac, ce valoare poate să aibă?
Cît de prost să fii ca să scrii (și asta se întîlnește des prin documentele FRViș!) „jucători născuţi 2003-2004 şi mai tineri“? Chiar nu sesizează nimeni formularea imbecilă?
Am mai citit și de „articulația pumnului“. E drept că e un termen răspîndit, dar e și prostesc. Cum a „pumnului“? Corect: articulația radiocarpiană.

roadelepamantului.ro

Cel mai minunat e faptul că acest proiect publicat la sfîrșitul lui 2017 se referă la anul competițional 2016-2017! Cel încheiat de multă vreme! Vișăneii or fi publicat asta sub presiunea controlului de la MTS, ca să arate ei că fondurile primite se folosesc cu un rost. Iar în prostia lor, l-au publicat drept „Draft“ 🙂 Evident că nu știu ce înseamnă „draft“: o ciornă, o schiță, o scriere provizorie!
—–

Așa că, stimate slugi, ar fi bine să nu mai votați ca chiorii, după cum se zbate musteața lui Ghiță, și să arătați și ceva responsabilitate, dacă tot ați ajuns în consiliu (dintr-o glumă a sorții). Nu de alta, dar bulbucați-vă ochii la ce se întîmplă în FR de Tenis, unde nu e clar cum s-au mînărit niște fonduri, iar cei ce au votat acolo ca proștii vor veni cu bani de acasă.

Oricum veți rămîne în istoria voleiului românesc ca tovarăși ai groparului Ghiță. Deja l-ați sprijinit de prea multe ori.

13 thoughts on “VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII : Ridicarea suspendării * Interconexare și servici. Proiect pentru anul trecut *…

  1. Și asta nu nimic dar d-nul Visan cu ajutorul d-nului Boroi și a secretarei COSR m-au respins cererea de audienta la Președintele COSR .Motivând ca sunt persoana fizica și nu am ce căuta acolo ptr a prezenta un proiect care este mult mai buna dpv financiar și tehnic.

  2. Mai nou nu se poate face o analiza a meciurilor din camp european ptr ca toate înregistrările meciurilor de la Sofia nu se mai găsesc au dispărut și de la FRV și de la scuterul federație.

Comentezi?