VIȘĂNELUL LUNII: Povestea încurcată a lui Rău de la Baia Mare * Episodul 4: Ghiță e la pitici!

VIȘĂNELUL LUNII: Povestea încurcată a lui Rău de la Baia Mare * Episodul 4:…
aqualine.ro/

 

(continuă de aici)

Vedem iar că prin voleiul românesc mișună destui derbedei și bețivani și primitivi care vorbesc porcos, că așa e felul lor. Și toți sînt mînă-n mînă cu tartorul lor, Ghiță Bombiță.

Derbedeul de la Baia Mare, Virgil Rău, nu se teme de nimic, că știe că Ghiță nu-i face nimic.
Iar juniorul Albert Aldea povestește:

Am trăit patru ani doar din banii părinților.
Tot ce au povestit colegii mei e adevărat.
Mi-a dat o palmă cât a putut de tare în față. Mi-a spart nasul.
Ne obliga el să bem [bere]. Ne-o băga pe gât. Trebuia s-o bem, dacă nu, ne bătea.
[La meciuri] Mi-era frică pentru că știam că, dacă greșesc, îmi iau bătaie.
Dom’ profesor ne spunea că îl are la mână pe Vișan. Adică, e la pitici.

ottobroker.ro
creditfix.ro

[Și simbolic pentru tot voleiul românesc:]
ASTA NE-A FĂCUT PE NOI SĂ AJUNGEM ÎN STADIUL ACESTA. PENTRU CĂ AM TĂCUT.

VIDEO aici:
„M-a așteptat în vestiar și mi-a spart nasul! Nu era meci să nu joc cu frică”

(continuă aici)

15 thoughts on “VIȘĂNELUL LUNII: Povestea încurcată a lui Rău de la Baia Mare * Episodul 4: Ghiță e la pitici!

 1. Foarte urat ,ne gândim dacă mai merita sa ne sacrificam copii .Noi ii educam ,și cu sacrificii și sfaturi suntem alături de ei ,de ce sa ii înjure niște monștri ca nu pot sa le spun educatori.

 2. Salut! Am facut si eu volei de performanta. ..LA un club cunoscut din Romania. ..unde am avut parte de ptofesionalism din toate punctele de vedere. DESPRE NESIMTITUL ASTA DE CARE VB. ..sincer nici nu vreau sa i rostesc numele. ..treb sa fie pedepsit drastic . Numai in Romania se poate intampla. Bagatil in Puscarie. …si sa faca cu el la fel cum a facut cu acei Copii. Rusine

 3. Nu stiu daca II place. ..treb sa platesca. …de la Cel Mai mic la Cel Mai mare. ..TOTI.NUse poate asa ceva…venitzi in Germania unde nu aveti voie sa aratati degetul. Te da in judecata…si last noi in tara SE BAT COPII.

 4. Betivi Ordinari. …sunt copii care fac volei din placere….dai de un betiv care te termina psihic. ..SA nu mai vb cand treb sa pleci la Alta echipa.dupa intervin Betivii astia. ..care iti aleg ei viitorul. Depinzi de ei.Tot respectul pt baietzii care au rupt tacerea. ..BAFTA ???

 5. Antrenorul aer datotia să îi formeze nu să îi terorizeze fizic și psihic să vină la meciuri cu frică sau să intre pe teren terorizați cu metodele astea îi demoralizezi. Și nepoții mei practică volei sub îndrumarea domnului Burungiu laCSS TULCEA dar este un antrenor deosebit este prieten cu elevii lui . OMUL BUN SFINȚEŞTE LOCUL . Şi eu am făcut sport dar aşa ceva nu am văzut

 6. Haideti va rog sa nu uitam ca traim intr o tara Europeana. …unde avem anumite legi care treb respectateeee. .Dar sunt multi care nu le stiu ca sa le respecte. …nu vreau sa insult pe acest OM. ..repet nu vreau sa i rostesc numele. Dar nu stie ce l asteapta. Daca ar fi facut asa ceva copilului meu. …era vai si amar.nu am vrut sa dau numele profesorilor care mi au dat o educatie DIN acest sport. In ziua de azi Le sunt recunascator pt ceea ce sunt.Droc Daniel Droc si Domnul Soaca .Respect.

 7. Acest copil. …sau acesti copii care au “rupt “tacerea au avut si au un curaj deosebit. .De centre DOMNULE PRESEDENTINTE. ..trebuiesc pedepsiti copii? Strica imaginea federatiei? Ma facetzi sa Rad ?DUMMEAVOASTRA ATI PUTEA SA FACETZI “PERFORMANTA IN ACEST FEL?BATUT, INJURAT, CHINUIT. ….ETC.ma bag pt. Ca II inteleg pe acesti copii. Am facut si eu parte din Aceasta Federatie der volei. ..Acum ceva vreme ca sa reusesc sa joc in Italia. …nu stiu daca erati Dummeavoastra D Le. Presedinte. ….DAR ATI CERUT CLUBULI ITALIAN. …foarte multi bani. Pentru ce?eu nu mai jucasem in Romania der 6 Ani. In fine. ..IMAGINEA FEDERATIE? Pt voi este mai bine sa sufere copii. …in tacere. ..chiniutzi si voi
  mergeti mai departe nu?CURAJ COPII. SA PLATEASCA PT CEEA CE AU FACUT?

 8. Am aflat acuma seara de articolul de ieri . Dialogul lui Costin Stucan cu mine este schimbat total , din cauza razboiului sau personal cu profesorul Virgil Rau . Eu sunt din Baia Mare , Nicu la fel , Alin la fel , dar toti ceilalti din echipa impreuna cu noi am fost contactati fie de Ivascu , fie de Racasan , fie de Aldea , sau de Stucan . Au incercat sa ne puna sa spunem ca si ei . Atat eu, cat si ceilalti colegi am salvat ce ne-au scris acestia pe faceboock , cine si de ce i-a pus sa faca mizeriile astea . De frica nu ne este frica la nici unul , cum scrie ala in interviu . Si ca sa inteleaga toata lumea [bineinteles nu prea multa :::))))] , care citeste ziarul asta, in vara lui 2016 toti cei 3 erau liberi de contract avand 18 ani, dar au ramas in continuare ca sa fie “terorizati”, iar in vara lui 2017 din nou au fost toti 3 liberi de contract, Aldea si Ionescu au mai semnat pe 2 ani de zile, iar pe Racasan Razvan nu l-a dorit nimeni in lot. Acum ca cei 2 au fost suspendati, din aceasta cauza au intrat in jocul mizerabil a lui mama Racasan si Stucan.

  1. Hai să facem un interviu peste cîteva zile ca să ne explici adevărul de-a fir a păr și dacă nu cumva faci și tu vreun joc mizerabil al cuiva. ?

Comentezi?