VOLEIBALISMUL DE CUMETRIE. Cum se mînărește Echipa Ideală la CEV Sub șeful CEV Alexandar…

VOLEIBALISMUL DE CUMETRIE. Cum se mînărește Echipa Ideală la CEV Sub șeful CEV Alexandar…
aqualine.ro/

VOLEIBALISMUL DE CUMETRIE. Cum se mînărește Echipa Ideală la CEV

Sub șeful CEV Alexandar Boričić, cel care chinuie grav limba engleză și care este de 2 ori mai umflat decît Jănică Mîncărică de la CSMB, Echipele Ideale de la finalele diverselor competiții se fac la mica înțelegere. Singurul criteriu care ar trebui să conteze – STATISTICA, cifrele reci – este ignorat, iar locurile se împart frățește, proporțional, ca să nu rămînă nicio echipă îmbufnată. Unde mai pui că unele echipe au plătit sute de mii de euroi ca să se facă organizatoare! Păi cum să rămînă ele și cu banii luați și… fără premii?

Așa au ajuns Onyejekwe și Cleger în Echipa Ideală a LC2018F, după niște prestații de toată jena.
Tot așa a ajuns și Lonneke Slöetjes (opusă VakifBank & NED) să NU ia niciun premiu.

roadelepamantului.ro

Subiectul principal al acestei postări este Cea Mai Bună Jucătoare a turneului final, Gözde Kırdar Sonsırma (extremă Vakıfbank). Aceasta a primit titlul doar din motive de… telenovelă! …Pentru că se retrăgea la pensie, deci era ultimul ei meci, și toată lumea plîngea cu lacrimi șiroaie. Și atunci de ce să nu ne vișănim și să-i dăm un premiu nemeritat?

klap.ro

Observați în FOTO cît de „tare“ a fost Kırdar în faza finală, cum se zbate ea în clasamentele statistice tot trăgînd la locul 10… În comparația cu Zhu Ting (extremă Vakıfbank) (deși o putem compara pe Kırdar și cu alte jucătoare), chinezoaica a depășit-o la toate capitolele!

Păi e bine așa, cumetere Boričić? Niște reguli sînteți în stare să aplicați, vișăneilor europeni?

Comentezi?