Voléro Zürich era cît pe ce să se mute în România! ;) Într-un interviu…

aqualine.ro/

Voléro Zürich era cît pe ce să se mute în România! 😉

Într-un interviu pentru WOV, președintele clubului elvețian, Stav Jacobi, explică de ce a luat hotărîrea de muta nu clubul cu totul, ci doar echipa principală în altă țară. În campionatul elvețian Voléro face ravagii de 13 ani, fără a avea adversar. Lipsa de provocare duce la stagnare și la o slăbiciune a echipei cînd iese în plan european. Jacobi este nemulțumit că Voléro, în ciuda investițiilor, nu a cîștigat niciodată Liga Campionilor.
Totodată, din cauza regulilor restrictive ale federației elvețiene, jucătoare de valoare au fost nevoite să stea pe tușă, prinzînd doar cîteva meciuri în teren în campionatul elvețian.
Acum ținta clubului pare a fi campionatul francez, deși decizia definitivă va fi luată pînă la sfîrșitul lui februarie. O altă țintă posibilă este campionatul german.
Și campionatul românesc ar fi putut fi o destinație, deoarece, după părerea lui Jacobi, ordinea campionatelor europene feminine, după putere, este: Turcia, Italia, Rusia, Polonia, Franța, România, Germania.
Numai că în RO noua conducere a FRV va anula regula tîmpită care a eliminat limitarea numărului de jucătoare străine per echipă. 😉

1 thought on “Voléro Zürich era cît pe ce să se mute în România! ;) Într-un interviu…

  1. Banii dirijează totul.Jacobi are puterea financiară să se mute unde vrea, afacerile cu,,petrol”aduc bani mulți!

Comentezi?