Votați faza cea mai tare a returului! (Nu se votează nicăieri, e doar o…

Votați faza cea mai tare a returului!

(Nu se votează nicăieri, e doar o provocare 😉
Și e vorba, mai exact, de partea 2016 a campionatului trecut)

Propuneri:

1. CSM București (F) cîștigă Cupa Confruntării 2016! Este pentru prima dată cînd o echipă românească feminină cîștigă o cupă europeană.

2. Conducerea CSM București le îmbracă pe jucătoare în bătaie de joc cu tricouri de la talcioc cu model tigrat! Nu a fost numai o chestie de prost gust, dar a și făcut inscripțiile de pe tricouri greu de descifrat.

3. La CSM Tîrgoviște ajunge nimeni altul decît antrenorul naționalei Serbiei (F), Zoran Terzić.

4. Tomis Constanța (M) se retrage la mijlocul competiției. La fel și din cupele europene cauzînd un crater în bugetul FRViș prin amenda de la CEV de 28.000 euroi.

5. La meciul Penicilina – Alba Blaj, singurul meci televizat al Penicilinei în campionatul trecut (acasă sau în deplasare), au apărut majorete care au dansat în pauze. Deocamdată e ceva neobișnuit la meciurile de volei din RO.

6. La unele meciuri de divizia A1 sau de Cupa României au arbitrat „copilele” Cristina Bîrzan și Georgiana Iatan, în vîrstă de 25 de ani (!), aceasta din urmă afișînd și un cont cam psihotic pe FB. Trebuie să fie niște mari arbitre dacă au ajuns să arbitreze în A1 așa de devreme. 😉 Poate prind și JO de la Tokio.

7. Comicărie repetată din tur: Dan Gavril, directorul LPS Piatra Nț, a jucat contra lui Dan Gavril, antrenorul Penicilinei!

8. După meciul Penicilina – Unic un comentator de volei a fost agresat de 2 derbedei (înjurături, amenințări și alte alea). Unul dintre ei a fost identificat ca fiind Ochișanu, care se crede arbitru de fotbal. Ar trebui făcut un test psihologic și arbitrilor, pentru că nu a fost prima lui comportare agresivă. Ochișanu și soțul lui de golăneală au fost amendați contravențional.

9. Meciul final al campionatului (Alba Blaj – CSM Tîrgoviște), în loc să fie un spectacol extraordinar, a fost unul dintre cele mai varză meciuri. Au fost o mulțime de rateuri de ambele părți, pentru că au jucat 2 echipe epuizate de un campionat prost proiectat.

10. În mai naționala feminină e devastată de „indisponibilități” dubioase, iar în iunie are una dintre cele mai slabe evoluții ale sale în vreo competiție.

11. îNȘelaru a reușit să pronunțe corect numele jucătoarei din Grecia, Chantava. Nu l-a ținut mult.

Comentați și propuneți alte faze tari din retur.

Pentru fazele cele mai tari din tur: https://www.facebook.com/groups/volei.romania/permalink/731399270331002/

4 thoughts on “Votați faza cea mai tare a returului! (Nu se votează nicăieri, e doar o…

  1. 12. Cînd absolut nimeni nu se mai aștepta, președinția FRViș e recîștigată de Ghiță Bombiță, ca o recunoaștere a uriașului efort depus de el și de vișăneii lui pentru amețitoarea urcare a voleiului românesc.

  2. Am văzut majorete și la Galați ,la meciurile Arcadei..Incep să se facă astfel de reprezentații si in alte orase care au echipe de volei.

Comentezi?