A1F Etapa REZULTATE (3) * CE ÎNSEAMNĂ O ECHIPĂ LEȘINATĂ CSM Lugoj – CSM…

A1F Etapa 1.13 REZULTATE (3) * CE ÎNSEAMNĂ O ECHIPĂ LEȘINATĂ

CSM Lugoj – CSM București (NEREGULAMENTAR) 0 – 3 (26-28, 13-25, 21-25)

Ciocnirea celor 2 antrenori necopți și fuduli a început foarte interesant, cu un joc foarte bun al lugojencelor, care le-a dus spre un incredibil 24-20. Și aici am văzut ce înseamnă o echipă leșinată, care nu este în stare să profite de 4 mingi de set… Odată dus momentul favorabil, setul a fost pierdut și jalea s-a repercutat în setul al 2lea, în care atacul lugojean s-a prăbușit și curînd s-a produs o diferență de 10 pct care a urcat pînă la 12 pct. Jalea lugojeană a continuat și în setul 3, cînd bucureștencele au ajuns la 7-8 puncte în față, ceea ce gazdele trezite din mahmureală prea tîrziu n-au mai putut repara.

Pașa Akbașa cel Fudul a folosit-o Budăi Ungureanu ca opusă, iar cea mai mare vedetă din campionat, Balkestein Grothues, nu a putut fi văzută în teren de spectatorii lugojeni decît 2 minute. Fudulul Vivil Trai a vrut să se dea mare și să joace și fără centrala Trușkina, dar scorul din finalul primului set, l-a obligat s-o introducă pe postul ei de bază și s-o păstreze așa pînă la final.

Cea mai bună jucătoare și marcatoare: Adelina Budăi Ungureanu ( #11 extremă/opusă CSMB), 16 pct, eficiență 48%.
Tot ea și cea mai bună blocatoare alături de Daiana Roman ( #14 centrală CSML), cîte 4 pct.
Cea mai bună recepție: Kotoe Inoue ( #9 libero CSMB).

CSML va continua lupta indirectă cu Dinamo pentru locul 5, dar a pierdut o ocazie uriașă de a smulge un set unei echipe de categoria grea.
Dacă Pașa Akbașa cel Fudul a stabilit în teoria voleiul Setul Akbashian, fudulul Šegrt ar putea rămîne cu Setul Sheggertian 😉

Brudiu, vișănelul lugojean care crede că voleiul românesc e în ascensor, ar face bine să căptușească platforma arbitrului, pentru că e un pericol amenințător.

Comentezi?