CONCURS CU PREMII! * AUTOFOTO LA MECIUL DIN CUPA CEV, BLABLA BLAJ – GALATASARAY…

CONCURS CU PREMII! * AUTOFOTO LA MECIUL DIN CUPA CEV, BLABLA BLAJ – GALATASARAY…

CONCURS CU PREMII! * AUTOFOTO LA MECIUL DIN CUPA CEV, BLABLA BLAJ – GALATASARAY

Marți 12 feb, ora 17, Sala Transilvania din Sibiu va primi vizita unor vedete din volei. Galatasaray are în componență 2 voleibaliste de valoare din lotul național al Turciei: Hande Baladin ( #10 extremă) și Meryem Boz ( #13 opusă).

Scopul noului „concurs“ este de a crea un alt fel de zumzet în jurul evenimentului și de a stimula relația public-jucătoare prin asaltarea turcoaicelor cu cereri de autofoto (numite în popor și „selfie“).

Pentru premii, trebuie să faceți și să postați aici, la comentariile acestui articol, autofoto (una sau mai multe) cu ORICARE dintre voleibalistele prezente la meci. Un concurent poate participa cu oricîte autofoto (cu oricîte jucătoare). Aceste cereri de „autografe“ foto se fac după finalul meciului rugîndu-le pe jucătoarele respective.

Atuurile jocului (aduc mai multe puncte) sînt cele două jucătoare, dar și alte autofoto vor fi conta.
Autografele pe hîrtie nu vor fi luate în considerare din cauza imposibilitării verificării autenticității, dar nu vă dați în lături de a obține o astfel de amintire.

Punctajul va fi acordat la discreția organizatorului, după criterii tainice 🙂 😉
Premiile (eventual prin tragere la sorți) sînt 2 carduri cadou eMag, în valoare a cîte 60 lei.
(Inițial ne-am gîndit la 50 lei, dar am adăugat 10 pentru eventualul cost al expedierii produsului.)
Cardurile cadou pot fi folosite la plata oricărui produs cumpărat de la eMag, scăzîndu-se suma cadou din valoarea totală a cumpărăturii.

Fac un apel către oricine poate și dorește să sponsorizeze acest concurs, astfel încît să suplimentăm numărul de premii sau valoarea lor individiuală.

Membrii galeriei blăjene și membrii clanurilor Rotar și Florea nu au drept de participare.
Meryem Boz was a strong force for Turkey in their playoff match against Poland, scoring 26 points. She is our Top Player for this phase! Thank you for watchi…

Comentezi?