A1F ETAPA , Rezultate * SENZAȚIONAL! ALIDA REVINE ÎN VOLEIUL DE PERFORMANȚĂ! * DRUMUL…

aqualine.ro/

A1F ETAPA 2.9, Rezultate * SENZAȚIONAL! ALIDA REVINE ÎN VOLEIUL DE PERFORMANȚĂ! * DRUMUL SPRE TITLU S-A LIMPEZIT: TALANGA LA LIMBOSU

Știința Bacău – Blabla Blaj 0 – 3 (14-25, 13-25, 18-25)

Scorul arată înfiorător pentru Știința, care se vede nevoită să termine campionatul într-o formulă de avarie. Doar setul 3 a arătat cît de cît a joc de volei, doar pentru că Blajul s-a relaxat constatînd starea adversarei.
Cea mai bună jucătoare și marcatoare și cel mai eficient atac: Ioana Baciu (opusă Blabla), 14 pct, 50%.
De la Bacău, a mișca ceva-ceva Slavina Koleva (extremă).
Onjejekwe a jucat iar numai un set jumate.

CSM Tîrgoviște – CSM București 3 – 1 (25-22, 25-20, 22-25, 25-22)

klap.ro

Dacă aveam acest rezultat acum cîteva etape, ar fi fost o surpriză, deși CSMT a mai cîștigat acasă și contra Blabla Blaj. Dar, cu locul 1 virtual pierdut de CSMB, motivația Pașei Akbașa cel Fudul n-a fost cine știe ce.
CSMT a cîștigat din greșelile adversarelor și cu un blocaj mai eficient.
Evoluția scorului a fost mai spectaculoasă decît o arată rezultatul final. În primul set, CSMB a condus de 2 ori cu cîte 6 pct, dar situația s-a egalat la 21-21, iar CSMT a terminat setul în forță. Setul 2 a fost clar dominat de gazde.
Setul 3 a arătat cam ca setul 1 numai că, de data asta, CSMB a reușit să cîștige. În setul 4, CSMT a condus copios. De la 23-17, CSMB a făcut 5 pct la rînd, dar asta n-a fost de ajuns.
Jucătoarele CSMB n-au mai avut azi tragere de inimă. Trușkina și Ungureanu au jucat în dorul lelii, iar Balkestein deloc. Pașa Akbașa a folosit-o în seturile 3 și 4 pe centrala Alupei în locul olandezei Koolhaas și copilul s-a descurcat foarte bine.
Cea mai bună jucătoare și marcatoare și cel mai eficient atac (dar și cea mai slabă recepție!): Sara Klisura (extremă CSMT), 24 pct, eficiență 46%.
Cele mai multe blocaje punctate: Tanja Sredić (centrală CSMT), 8.
Cea mai bună recepție: Alexandra Trică (extremă CSMT).

CSM Lugoj – Dinamo 3 – 1 (23-25, 25-18, 25-14, 25-20)

După primul set ziceai că CSML e gata să piardă iar acasă. Diferența, însă, a fost mică și gazdele s-au enervat tare în următoarele 2 seturi.
Setul 4 a început ceva mai calm, dar de la 5-5, CSML a ajuns să conducă cu 8 pct! (16-8)
Apoi Dinamo a revenit în joc și s-a egalat situația la 20-20, dar combustibilul dinamovist s-a terminat acolo.
Scorul așilor: 14-3! 6 ași i-a încasat liberoul Țucmeanu.
Cea mai bună jucătoare – nici n-o să vă vină să credeți! – Pîrv-Doi 😀 (extremă Dinamo), 25 pct, 56%. Stă mîța-n coadă!
Cea mai bună marcatoare: Nina Kocić (opusă CSML), 27 pct.
Cel mai eficient atac: Alida Cioroianu (centrală Dinamo), 69%.
Alida Cioroianu va intra cu siguranță, în folclor, ca fiind CEA MAI RETRASĂ voleibalistă! S-a retras de la junioare, apoi de 2 ori de la națională, apoi din voleiul de club… Și se va mai retrage cel puțin o dată. 😀 Acum se naște vorba poporală „te retragi ca Alida!“ 😀

ottobroker.ro

Reveniți la înregistrarea video a meciului CSML – Dinamo (pe pagina CSM Lugoj), mai ales la setul 4, ca să vă distrați cu țăcănitul de prezentator al sălii din Lugoj. Păcat că, după ce ne-a distrat cu țăcănelile lui (zic a laudă), a tuflit o perlă fix la urmă:
„…o premieră cu care cu siguranță nu ne vom mai întîlni!“ 😀 Păi dacă e premieră, cum să te mai întîlnești cu ea? 😀
—–

Înaintea ultimei etape, clasamentul pare stabilizat, dar, aritmetic, ar mai putea apărea surprize. Noua campioană se cam știe deja: Blabla Blaj va cîștiga campionatul, iar Păhărică Limbosu va umbla iar fudul cu talanga la gîtu-i prin micul părculeț al Micuțului Vatican. Talangă de 1 mil de euro. Dacă-l roagă papa, i-o dă și lui să se joace o țîră.
Între timp, Limbosu cerșește de la Veorica 1 mil de euro ca să-i asfalteze Veorica străzile!
Cîtă nesimțire scîrbavnică, măi Nneka! Nu-ți vine să vomiți?

Numai DNA mai poate schimba vîrful clasamentului.

Comentezi?