COJOCĂREALA SĂPTĂMÎNII | MĂSURILE MINUNATE (episodul 2) Ați văzut cu greață cum se fudulește…

COJOCĂREALA SĂPTĂMÎNII | MĂSURILE MINUNATE (episodul 2) Ați văzut cu greață cum se fudulește…

COJOCĂREALA SĂPTĂMÎNII | MĂSURILE MINUNATE (episodul 2)

Ați văzut cu greață cum se fudulește Adin-Dva-Tri („123“) cu realizările altora. Haideți să ne reamintim de cîteva măsuri ale ferevișului, zise „REGULI“ în postarea tembelă.

1. Lipirea fundoiului Ghiulangiul de scaunul de preș al ferevișului timp de 15 ani. Asta e cea mai gravă, cea mai distrugătoare „măsură“, la care Adin-Dva-Tri a avut o contribuție decisivă, într-adevăr.

2. Regula cu numărul de jucători străini nelimitat la diviza A1. Nu numai că a distrus speranțele jucătorilor tineri de a apuca să joace în echipe mai răsărite, dar a distrus însăși echipele naționale de seniori. Cel puțin la feminin, în 2019 nu mai ai de unde aduna un lot, dacă nu-l umpli cu rezerve de la echipele de club! Că rezerve au ajuns jucătoarele cele mai răsărite ale țării…

3. Regula cu restricțiile privind talia și vîrsta în campionatele de preseniori. Deși par că i-ar stimula pe antrenri să recruteze jucători cu talie (deci cu potențial mai bun), în realitate înăbușă pofta copiilor de a practica volei, aceștia știind că poate nu vor prinde nici jocuri în campionatele de preseniori. Asta distruge direct și baza de masă, dar și creșterea popularității voleiul în rîndul populației.

4. Măsura cu regulamentele imbecile de la nivelul Sub-16/15 (prostesc numitele „speranțe“), cum ar fi forțarea nominalizării coordonatorilor și, incredibil, sancționarea echipei dacă pasa a 2a e dată de alt jucător în afară de coordonatorii desemnați!

Ce s-a întîmplat în realitate cu calificarea loturilor de Sub-16F/17M la Campionatul European sau cu calificarea de anul trecut la Campionatul Mondial? Păi s-au întîmplat, la fete, 2-3 jucătoare de excepție.
Anul trecut, au fost Căruțașu și Alupei, care nu-s rezultatul niciunei „reguli“ ale ferevișului, ci al propriului lor talent. Să ne amintim că singura tactică de anul trecut a antrenorului vișănel de 2 bani, Macarie, a fost „pase la Căruțașu!“. 🙂 Căruțașu a și ajuns statistic cea mai bună marcatoare din Europa (la acel nivel). Fără ea, RO mergea pe burtă.

La fel a fost și luna trecută cu Denisa Cheluță. Și ea a făcut puzderie de puncte, de-a ajuns cea mai bună marcatoare din Europa. Dacă nu era ea, cine mai făcea puncte, cum se mai cîștigau meciurile? Cu celelate jucătoare care sînt scufundate adînc în clasamentele statistice? (Cu excepția coordonatoarei Iarina Axinte, care și ea s-a plasat sus în clasamentul european al postului.)

Așa s-au calificat loturile feminine, pseudo-universitarule 123! Pe baza celor 2-3 jucătoare talentate și nu pe baza regulilor voastre tembele și incompetente. Că voi sînteți niște ageamii care nu puteți organiza o propoziție, darămite un sistem complex precum voleiul romănesc.

În altă ordine de idei, acest rătăcit nici nu-și dă seama că în RO încă se joacă cu soarele în teren!
Și lucrarea aia de spiro-doctorat… cam cît pică la verificarea anti-plagiat? 😉

Însă autolaudele delirantului nu prea ajung la destinație! 😀 În prostia lui, el se laudă pe partea (pseudo)profesională pe un cont pentru care și-a pus singur setări restrictive de intimitate! Adică nu pot citi postările lui decît cei din lista lui de prieteni. Pentru restul universului, autolaudele sînt invizibile.

(va urma)

1 thought on “COJOCĂREALA SĂPTĂMÎNII | MĂSURILE MINUNATE (episodul 2) Ați văzut cu greață cum se fudulește…

  1. Sunteti varza d-le Profesor Adin Cojocaru , si la gramatica limbii romane …dar ce-i mai grav, pentru pozitia cu care va laudati in conducerea FRVis, tocmai la specializarea volei sunteti varza de Bruxelles, catastrofa e putin spus .Hal de exprimare …amestecatura de expresii si notiuni generale , fara sir si fara logica ,ce in final nu spun nimic, doar te lasa oripilat de realitatea faptului, ca acest domn instruieste de ceva ani, studentii intr-ale voleiului ..vai, vai si chiar perfectioneaza ?! antrenorii existenti. .Da deh daca tot i-au murit laudatorii ..a zis dumnealui sa se dea un pic important si sa ne mai ingrozeasca o data , cu limbajul sau, sfertodoct si lemnos academic.Cumplita adunatura de diletanti conduce azi ,voleiului romanesc …Si sperante de schimbare ioc..pana nu da ortul popii garnitura actuala …nu se lasa dusi baietii nici morti …si-au lipit bine dosurile de scaune , cu Super glue …incepand cu visan si terminand cu ultimul pupator asiduu de ghiul, or stergator de scame imaginare de pe fundul sefului( din sau de pe langa Consiliul Slujitor, dupa putirinta ).

Comentezi?