A1F F1E14, rezultate (2) CSM București – Știința Bc 3 – 2 (23-25, 25-19,…

aqualine.ro/

A1F F1E14, rezultate (2)

CSM București – Știința Bc 3 – 2 (23-25, 25-19, 13-25, 25-19, 15-12)
Bravo echipa de românce!
Uneori mă bucur că ratez pronosticuri, ca astăzi la acest meci senzațional. Nu va cîștiga nici un premiu internațional, dar pentru noi, spectatorii români, a fost destul de spectaculos. Surpriza etapei (s-ar zice) ne-a ținut cu sufletul la gură.
Am văzut 2 echipe cu apărare foarte bună, ceea ce a lungit fazele de joc, dar a și scăzut procentajul atacantelor. Știința ne-a lăsat cu gura căscată după ce a cîștigat primul set și ne-a uimit și în setul 3, cînd i-au făcut record CMSB-ului: cel mai prost set al lor din campionat și chiar de mai multă vreme. Știința conducea la un moment dat cu 15 pct! Și asta cu Jovana Brakočević ( #2 opusă) în echipa CSMB! Aceasta a fost cea care a tras echipa după ea, altfel mînca o bătaie CSMB de numa-numa.
Setul 1 a fost al Ioanei Baciu ( #1 opusă CSMB), dar Bacăul a excelat în blocaje cu punct (0-6!).
Setul 2 a fost al Georgianei Fales ( #12 centrală Știința), dar iar a cîștigat echipa cealaltă cu plusuri la toate capitolele.
Setul 3 a fost dictat de Cristina Cazacu ( #7 Știința) și de Denisa Rogojinaru ( #2 extremă Știința). Brakočević și-a făcut planul la puncte, dar cu prețul risipirii muultor mingi, deci cu eficiență redusă.
În seturile 4 și 5 Brakočević a făcut legea în teren în așa măsură încît poate fi declarată jucătoarea cea mai bună a partidei, ca și cea mai bună marcatoare: un excelent 29 pct!
Dacă CSMB a stat într-o jucătoare, Știința a jucat ca o echipă și ar fi cîștigat meciul cu un plus de eficiență din partea Anei Lupa.

roadelepamantului.ro

Dinamo – Medicina Tg Mș 3 – 0 (25-18, 25-21, 25-8)
Medicina își continuă stagiunea catastrofală sub „bagheta“ (bețișorul strîmb și putred!) al celui mai slab antrenor sîrb care a ajuns vreodată în RO: Zucović. Probabil echipa ar obține aceleași rezultate și fără antrenor! Un meci foarte slab pentru Medicina și cu atît mai întristător cu cît Dinamo nu este chiar o echipă strălucită. Tot junioare sînt și acolo, dar ele se bat pentru accederea în primele 6 locuri, în timp ce Medicina se „bate“ cu Penicilina pentru ultimul loc (într-un joc de cuvinte involuntar!).
Cele mai bune jucătoare: Adelina Budăi Ungureanu (extremă Dinamo) și Andra Artin (opusă Dinamo).

UNTT Data CN – CSM Lugoj 3 – 1 (25-20, 25-23, 18-25, 25-18)
UNTT Data reușește să-i pună o talpă CSML-ului în efortul acestuia din urmă de a prinde primele 6 locuri și trece pe locul 8, lăsînd ultima poziției Penicilinei.
Extremele clujene, Adriana Răileanu (24 pct) și Adina Stanciu (20 pct) au făcut concurs care să fie cea mai bună jucătoare. Prima pare-se că a cîștigat.
—–

bijubox.ro

(În meciul masculin televizat, Dinamo – Tricolorul 0–3, opusul dinamovist Caio de Pra a făcut buba – un meci foarte slab imediat după ce s-a zborșit pe fezbuc. Păi io ce să-ți fac, dacă n-ai caracter? 😉 Fii și tu mai simțit.)

2 thoughts on “A1F F1E14, rezultate (2) CSM București – Știința Bc 3 – 2 (23-25, 25-19,…

Comentezi?