(A1F F1E5) Știința Bacău – CSM București (NEREGULAMENTAR) 0 – 3 (19-25, 18-25, 20-25)…

(A1F F1E5) Știința Bacău – CSM București (NEREGULAMENTAR) 0 – 3 (19-25, 18-25, 20-25)

Aici am ratat grav pronosticul, pentru că Știința ne-a țepuit. Ne-a țepuit pe noi românii care vor să vadă românce la joc. Să nu faci nici „onorabilul 60“ pe teren propriu e rău tare. CSMB a controlat partida cu autoritatea fustițelor care au învins-o pe campioana Alba Blaj.

Georgiana Faleș ( #12 centrală) ai zice că ar mai fi trebuit să mai lupte puțin ca să-și facă planul la puncte, dar, în realitate, ea a fost cea mai bună marcatoare de la Bacău (9 pct), poate și cea mai bună jucătoare. Nu poți visa la victorie, cînd atacantele pe care te bazezi fac în 3 seturi puncte cît într-unul. Știința are niște probleme serioase cu postul de opusă, unde a improvizat de la începutul campionatului, de a tot jucat cu 3 extreme. Iar cînd una dintre ele este Berdilă, e tare greu. Ea vrea să joace în forță, pe cînd la talia ei ar trebui să se bazeze mai mult pe intelect, dar…
Cu ea și cu Șipoș, parcă o vedeam pe Penicilina de acum 3 ani.

La CSMB, opusa Ioana Baciu (bine că o româncă!) a fost în formă (17 pct), dar centrala Irina Trushkina, cu punctaj apropiat (16 pct), a avut o eficiență mai bună, dînd impresia că orice ataca ieșea cu punct.

În timp ce CSMB urcă pe primul loc, cu acest meci jenant, Știința cade în clasament sub Agroland.
—–

Colțul comentatorilor
Prea puține greșeli au făcut comentatorii azi, deja nu mai sînt amuzanți. 🙁
Totuși o mare perlă tot au scos: Cică Fudul Akbaş (antrenorul CSMB) ar fi selecționerul Japoniei (F)! Stați blînzi, am scris și eu asta păcălit de unele articole din presa de specialitate, dar e fals!
Fudulul este doar antrenor secund acolo, mai aruncă și el niște mingi la încălzire. Antrenoare principală (selecționeră etc) a naționalei japoneze este Nakada Kumi, așa cum am văzut cu toții și la meciurile de vara asta din Marele Premiu și cum apare în toate informările oficiale.

5 thoughts on “(A1F F1E5) Știința Bacău – CSM București (NEREGULAMENTAR) 0 – 3 (19-25, 18-25, 20-25)…

  1. Iar ai informații greșite el este principal dar japonezi nu sunt prosti ca cei care conduc voleiul RO, în Japonia antrenorul care conduce la meciuri obligatoriu trebuie sa fie Japonez.

Comentezi?