# **COJOCĂREALA SĂPTĂMÂNII |** REGULAMENTUL CARE ESTE GHID (ep 2) * TREABA CU ETAJELE…

Private: # **COJOCĂREALA SĂPTĂMÂNII |** REGULAMENTUL CARE ESTE GHID (ep 2) * TREABA CU ETAJELE…
aqualine.ro/

# **COJOCĂREALA SĂPTĂMÂNII |** REGULAMENTUL CARE ESTE GHID (ep 2) * TREABA CU ETAJELE SE RESPECTĂ SAU VA FI LA MICA ÎNȚELEGERE? * MARCATORUL TABELEI? * PRESEDINTE FARA DIACRITICE

**Profesorul Universital Spirulină** nu joacă corect. Tocmai când ne pregăteam să ne distrăm la faza cu pixul, ne-a luat distracția. ☹ FRV a făcut schimbări în textul publicat inițial și a scos chestia savuroasă că participantul trebuie să semneze formularul de triaj cu pixul personal, asta fiind dovada clară că el a semnat și nu altcineva! 😀
* *„Declaratia pe propria raspundere se va face pe un formular care sa contina intrebarile de mai sus. Fiecare participant va semna acest document cu pixul propriu, certificand astfel ca raspunsurile la intrebari ii apartin.”* 😀

Ce s-ar fi întâmplat dacă omul nu avea pix? Sau dacă avea 2 pixuri? Care îi certifica identitatea? Sau dacă avea un stilou? 😊 În caz de ceva, se făcea o expertiză a conținutului chimic al pastei?

Deși s-a dorit o reparare a textului prostesc inițial al regulamentului sanitar, a rămas haosul. Pe pagina principală a FRV se spune că e regulament, dar când ajungi la regulament vezi că acum sunt „Norme”. Poate am tolera diferența asta, dar aflăm din primele paragrafe că este, de fapt, tot un „ghid”. **Spirulină**, ori sunt norme ori e ghid facultativ? Referirea la ordinul MTS abrogat a rămas, la fel și preferința variabilă pentru diacriticele enervante. Că doar e document oficial, nu?

klap.ro

Unele prosteli vin chiar de la minister, pentru că o mare parte din text e copiată din ordinul MTS abrogat. Cică:
* *„La intrarea în cantonamentul colectiv într-o bază ori într-un hotel, echipele trebuie să fie separate: cazarea se va face fie în clădiri diferite ale aceleiași baze, fie, dacă acest lucru nu este posibil, la etaje diferite ale aceleiași clădiri, care să nu comunice între ele. Arbitrii și observatorii desemnați de structura sportivă organizatoare se vor caza în aceleași condiții.”*

Ați mai văzut vreun hotel sau o altă clădire în care etajele să… nu comunice între ele? 😀

Și dacă fiecare echipă are nevoie de un etaj, arbitrii de încă unul și turneul e de 3 echipe, rezultă că hotelul trebuie să aibă 4 etaje cel puțin! Cu cel puțin 9 camere pe etaj.

Păi există așa hotel în alde Blaj? Deoarece cazarea trebuie făcută la un singur hotel și nu împrăștiat, așa zic normele.

Dar cum se face organizarea turneului de la Rapid (div B) unde participă 5 echipe și fiecare vrea alt hotel?

Dar cum se va face cazarea la Medgidia la turneele combinate 4+5, unde participă 6 echipe? Are Medgidia hotel de cel puțin 7 etaje? 😊Sau participanții vor face navetă zilnică de la Constanța o oră dus și una întors?

Citim mai jos în document că „Observatorul” e un zeu și funcția lui trebuie scrisă cu majusculă!
* *„Arbitrii principali si Observatorul vor fi cazati separat de echipe ”*

ottobroker.ro

Apoi ne lămurim că mai toți sunt zei, pentru că **Adin-Dva-Tri Ocolește** le scrie funcțiile tuturor cu majuscule într-un delir de agramat (***FOTO 1***). Vedem că există și „marcatorul tabelei de marcaj”. Ha?

Documentul se încheie apoteotic (***FOTO 2***) cu un paragraf plin de greșeli și cu numele federației și cu funcția semnatarului greșit scrise!

Dar dacă revine blocada totală, ce mai contează?
1 thought on “# **COJOCĂREALA SĂPTĂMÂNII |** REGULAMENTUL CARE ESTE GHID (ep 2) * TREABA CU ETAJELE…

Comentezi?