BLESTEMUL DE LA BLAJ * TURNEUL TREBUIE DEPLASAT URGENT

aqualine.ro/

Cel care a adus blestem asupra Blajului, primarele Limbosu, a fost reales cu un mare entuziasm al gloatei. Derbedeul cu strungăreață a luat în jur de 80%. Numai că exact în ziua când a depus jurământul ca un drac împelițat, orașul a ajuns la un maxim de „ciumă”, cifra infectaților raportați a ajuns nu la 3 la mie, ci la 4 la mie. Semn rău pentru oraș și pentru Limbosu personal, care-și începe noul mandat în nenorocire.

ottobroker.ro

Problema federației este cum de permite organizarea unui turneu într-un loc cu record al epidemiei! Da, există situația cu 3 la mie în aproape 40 de orașe, dar unele mai mari, inclusiv București, au o capacitate mult mai bună de a controla riscurile. Fiind ele mari, se pot crea mai ușor bule în care sportivii participanți la o competiție să fie protejați. Dar cum să ceri, mă Ocolește, să fie voleibalistele în siguranță într-un orășel covidit de 20.000 de locuitori, practic o comună mai dezvoltată, în care satele se numesc cartiere? Chiar dacă, la vârsta lor, riscul de îmbolnăvire este mic, ele pot transporta virusul către familiile lor!

Nu e iresponsabil din partea voastră să luați în considerare că la Blaj se poate desfășura un turneu în condițiile dezastruoase actuale? Există acolo măcar vreun hotel care să asigure protecția sanitară a echipelor? Nu, ci doar vreo 5 „pensiuni”.

Turneul de la Blaj din 31 oct – 2 nov trebuie anulat până nu e prea târziu, oricât de mare e influența lui Limbosu în FRV, și trebuie să nu se mai organizeze acolo nici un altul cât timp rata locală de infectare este relativ uriașă.

bijubox.ro

Comentezi?