A1F F1E9 rezultate (2) UNTT Data CN – CSM Tîrgoviște (NEREGULAMENTAR, cu gazdă inversată)…

A1F F1E9 rezultate (2)

UNTT Data CN – CSM Tîrgoviște (NEREGULAMENTAR, cu gazdă inversată) 0 – 3 (21-25, 19-25, 21-25)
Scor la seturi așteptat, dar surprinde plăcut că UNTT Data a făcut niște onorabile 61 pct, cam cum ar fi putut pierde la Tîrgoviște și o echipă puternică. Pe de altă parte, a fost un meci în care ambele formații s-au întrecut în greșeli neforțate. Erin Fairs (extremă CSMT) a fost jucătoarea meciului.

Agroland – Alba Blaj (NEREGULAMENTAR, cu gazdă inversată) 0 – 3 (15-25, 18-25, 20-25)
Spre dezamăgirea suporterilor (dintre care eu sînt cel mai înfocat), Agroland nu a făcut mare brînză la Blaj. Doar într-al 3lea set a contat în teren. În rest, se vede că Prințul Paul cel Fudul nu reușește să pună în valoare calitățile celor vreo 3-4 jucătoare bunicele. Atîta poate el, ce să-i facem? Asta-i valoarea. Cea mai bună jucătoare a fost Daniela Lupescu (extremă), în timp ce Roxana Bacșiș (opusă) a dezamăgit iar. A făcut și ea 6 punctulețe chichinețe. Probabil că întîlnirea de gradul 3 cu dom general nu a decurs chiar bine, de i-au cam tremurat genunchii în teren. Cît de ageamiu e Prințul Fudul se vede și din fișa statistică: deși Ariana Pîrv (extremă) a avut o comportare mult mai bună în primele 2 seturi (cea mai bună eficiență în atac a echipei), antrenorul închipuit a preferat să joace tot setul 3 cu Diana Cărbuneanu (extremă). Că doar așa o face și Guidetti, se uită pe fișă și zice: „Jucătoarea X e cea mai eficientă, deci trebuie s-o scot pe tușă.“
Cocoșelul Horică iar a ciugulit diacriticele, de data asta de pe tricourile jucătoarelor. Nivelul lui de intelect și experiența lui de viață îi zic că nu este necesar să scrii românește corect ca să ajungi bogătaș. Merge ș-așa, nu?
Cam la fel, micoromanul Valică Primărică crede că e normal și civilizat ca derbedeii locali să bufnească atunci cînd servesc adversarele. Așa și dom general?
Adina Salaoru (extremă) a fost prima țintă a serviciilor timișorene, ceea ce a pus-o în oarecare dificultate în apărare, dar s-a descurcat și a răspuns cu atacuri eficiente, fiind cea mai bună marcatoare a meciului (12pct). Și ce bine i-ar fi fost lui Rus dacă prindea post de titulară la altă echipă… Asta e cînd banul e mai important decît evoluția sportivă.
——

Colțul lui îNȘelaru

Perle:
– Douăzeci și una de puncte (o punctă, două puncte)
– … dar autul se duce în celălalt teren! 🙂 🙂 (asta e chiar superbă!)

Poate-l învață cineva din anturaj cum să fie comentator, că pe mine nu mă ascultă acest Ion Creangă al voleiului românesc. Cum se poate, după 20 de ani de comentat, să te afunzi în tot felul de povești, într-un narcisism logoreic, cînd pe teren chiar sînt faze frumoase? Și se mai bagă și peste indicațiile antrenorilor de la timpii de întrerupere.

Comentezi?