A1F | SENZAȚIONAL! ALIDA S-A RETRAS ȘI PE LUNA MAI! * BLABLA BLAJ AJUNGE…

A1F | SENZAȚIONAL! ALIDA S-A RETRAS ȘI PE LUNA MAI! * BLABLA BLAJ AJUNGE…

A1F | SENZAȚIONAL! ALIDA S-A RETRAS ȘI PE LUNA MAI! * BLABLA BLAJ AJUNGE IAR CAMPIOANĂ SILUIND REGULAMENTELE ÎN LUNG ȘI ÎN LAT * TANTE PETRICA TACE CHITIC

Blabla Blaj – Dinamo (NEREGULAMENTAR) 3 – 0 (25-15, 25-20, 25-20)

Nu avea nimeni dubii în privința rezultatului partidei, iar după primele 2 seturi cîștigate, Blabla Blaj a devenit, aritmetic, mică campioană pentru a 4a oară. Acum micul primare, Păhărică Limbosu, va avea 4+1 mici medalii/tălăngi, cu care să se plimbe fudul prin micul părculeț din Mica Romă, la braț cu Mica Romă (hoața de fiică-sa).
Din setul 3, Darko Mica Arena a jucat cu rezervele, mai bine zis, cu mai multe rezerve și așa a prins și extrema Miclăuș un set întreg. Și așa a prins șontîc-șontîc și Onyejekwe un meci întreg. Probabil că Dinamo avea forța, în condițiile astea, fără nicio miză pentru Blaj, să ia unu-două seturi, dar marele antrenor Constantin s-a gîndit că, în volei, promordial e să ajungă fetele repede acasă la București. Două seturi în plus ar fi însemnat a ajunge acasă o oră mai tîrziu!

Cea mai bună jucătoare și cele mai multe blocaje punctate: Maja Aleksić (centrală Blabla), 5.
Ea, Katerina Jidkova (opusă Blabla) și Ramona Rus (extremă/opusă Blabla) au fost la egalitate cele mai bune marcatoare: 12 pct de căciulă.
De la Dinamo s-a remarcat centrala Diana Ariton, care a fost cea mai bună marcatoare a echipei (10 pct) și a avut cel mai eficient atac (67%) și cele mai multe blocaje punctate (4). Un talent care s-ar afirma mai des, dacă i-ar da voie tante Alida. Și cînd te gîndești că nici măcar n-a fost convocată la lotul național!

Alida s-a retras și pe luna mai! Ea a declarat pentru sitele doarvălei: „Nu voi putea să mă retrag și în iunie, că nu-i campionat, dar o să mai auziți de mine! În august revin în volei, iar în octombrie mă voi retrage iar. Pînă la Crăciun mai am în plan 3 retrageri. Asta dacă mai rămîne în libertate Ștefan cel Mic din Ștefan cel Mare.“

Și acest meci a fost jucat de Blabla Blaj încălcînd regulamentul (vezi FOTO), fiind programat de la ora 14:30. Numai așa se poate cîștiga ceva în bulibășatul lui Ghiulică. Să vedem ce zice și tante Petrica (Stancu), noul membru fudul al Consiliului Slujitor. Eu aș paria că se duce la ședință ca să bată cu pumnul în masă ca să se respecte regulamentele. Nu-i așa, tante Petrica? Treaba aia cu arghitrul de peste 56 de ani, aia cu programul turneului de juniori, asta cu ora partidei de la Blaj… Sau în fața noastră te dai țambalagiu, dar în fața lui Ghiulică mai cu batista pe țambal?

Etapa viitoare, Ghiulică însuși, însoțit de ghiul, va fi prezent acolo unde nici papa n-a ajuns și-i va pune talanga la grumazul pretinului de păhar.
Să vedem ce zice și Avrămuț Iancu 😉

Cert e că nu e cert dacă Blabla Blaj va mai juca în campionatul viitor. 😉 Tîrgul trebuie pospăit cu ocazia venirii papei și, de aceea, Limbosu a cerut 1 mil de ieuroi de la Veorica. Fraieră dacă-i dă! Dacă nu-i dă, trebuie să ia Limbosu meleonu de la mica echipă de volei, logic.

Comentezi?