# **ACADEMICIANCA **CÎRPACE * PANTALONII RUPȚI * FĂRĂ BANI DE VIDEOGRAF Întrebată acu niște…

# **ACADEMICIANCA **CÎRPACE * PANTALONII RUPȚI * FĂRĂ BANI DE VIDEOGRAF Întrebată acu niște…

# **ACADEMICIANCA **CÎRPACE * PANTALONII RUPȚI * FĂRĂ BANI DE VIDEOGRAF

Întrebată acu niște luni, într-un interviu, cu ce se ocupă în RO, **Ambasadoreasa lui Ghiulică **a răspuns că e mamă. Altfel spus, trage targa pe uscat. Ba e și manager. Nu se știe de ce și ce venit îi aduce firma aia, dacă chiar există…

Și dacă tot n-avea ce face toată ziulica (că meciurile de băieți prospături sînt săptămînale!), a zis ea că ce bine ar fi să se facă academiciancă! Că doar ce studii are? Facultatea de EF nu se pune.

Dacă nu știați, în timp ce **Ghiulangiul** a dus voleiul românesc la groapă în ultimii 15 ani, avem în România puhoi de „academii“ și de academicieni. Auto-făcuți la apelul de seară al bocancilor. Existau deja Academia de Volei (AV) Titanii București, AV Tomis Constanța, AV Lazăr Marius Zalău, AV Cipvolei Tîrgu Mș, așa la o primă strigare. Iar **Ghiulică**, ce să vezi?, mi ți-e șef peste toți academicienii! 😀 Măi, nea **Sandu Kapelovies**, mata cînd te faci academician?

Revenind la **Regina Ambasadoreasă Academiciancă** de renume mondial (nu parcă seamănă cu academicianca-doctor-inginer **Lenuța**?), și-a ratat din cîrpăceală acest moment festiv personal. În primul rînd, ghiciți cu ce a venit îmbrăcată!
Bravo! Ați ghicit! Cu pantalonii zdrențuiți! 😀 „Brendu“ personal!

Apoi, n-a avut bani săraca să angajeze un videograf ca să-i transmită făcătura pe Internet. A găsit pe un cîrpaci care a tras o filmageală prostească și mai ținea și telefonul sculat, de parcă în viața lui n-a văzut ecran de televizor sau monitor de calculator! Este uimitor cît de mulți proști filmează sau fotografiază cu telefoanele sculate!
De sunet, ce să mai zicem? Parcă era la biserica lui **Mr Bean** 🙂 Tot numai o reverberație, de nu se înțelege nimic.

Iaca așa **Ambasadoreasa** și-a organizat singură o ocazie să mai culeagă niște laude pentru un trecut de care puțini își mai amintesc. Că viitorul e cam cețos. Dacă ăsta e nivelul ei de „profesionalism“, la ca calitate a muncii ei de antrenoare secundă ne putem aștepta?

Te apucă greața cînd o auzi „cu drag, cu drag“, iar ea o nesimțită de blocăcioasă ipocrită.

Așa deci, calitatea caracterul nu are nicio legătură cu culmile sportive atinse.

**MORALA: Fetelor (băieților), dacă faceți volei, NU NEGLIJAȚI ȘCOALA, ca, după ce o terminați cu voleiul, să nu ajungeți… academicieni!**

**MORALA 2: Regina e goală! Deși în zdrențe… :)**

**VIDEO AICI:**

https://www.facebook.com/academiapirv11/videos/478304526114940/

3 thoughts on “# **ACADEMICIANCA **CÎRPACE * PANTALONII RUPȚI * FĂRĂ BANI DE VIDEOGRAF Întrebată acu niște…

  1. Gata ! Prea mult ! Ce legatura au pantalonii sau viata personala cu valoarea de necontestat a unei foste sportive de exceptie, pentru voleiul romanesc ?!Comentarii rautacioase si vadit misogine ! Cand ai dreptate ..ai dreptate ..dar aici ..chiar ai sarit calul..ai depasit limitele..!

  2. Nu-i bre nimic, dar absoluti NIMIC misogin. Dacă pricepi cuvîntul. E doar un extraordinar de prost gust în îmbrăcăminte. Cum să ieși din casă în jerpelituri și să zici că ești miștoacă? 😀 Mai citește presa internațională, mai deschide televizorul… poate pricepi că „vedetele” nu-s scutite de critici. Dimpotrivă. De cînd te-ai dat cu purtarea nesimțită?? 😉
    CARTONAȘUL GALBEN.

Comentezi?