ACEST MINUNAT FEREVIȘ ȘI SCLIPITOAREA LUI De curînd s-a încheiat campionatul de minivolei. În…

ACEST MINUNAT FEREVIȘ ȘI SCLIPITOAREA LUI De curînd s-a încheiat campionatul de minivolei. În…
aqualine.ro/

ACEST MINUNAT FEREVIȘ ȘI SCLIPITOAREA LUI PROSTIE…

ottobroker.ro

De curînd s-a încheiat campionatul de minivolei. În timpul fazei finale, FRViș (Cocoșelul Horică?) a publicat pe pagina de FB chestia din foto. Nu este uluitor? Ferevișu, în loc să aibă un sistem PROPRIU eficient de colectare și de publicare instantanee a rezultatelor (că doar s-a inventat telefonul), îi „mulțumește” fără diacritice pseudo-jurnalistului de casă și ne trimite să vedem ceva rezultate pe blogul lui, dacă ne interesează!! 🙂

Acest Constantinescu știe doar să contabilizeze rezultate, ca, de altfel, majoritatea celor care țăcănesc tastele despre voleiul românesc. Nu o să citiți în articolele lui (lor) vreodată vreo analiză ori vreun comentariu critic, de exemplu, despre catastrofalul sistem competițional din acest an sau despre fraudarea alegerilor de anul trecut. El e moale, călduț și s-a lipit de gașcă, pentru că cine se aseamănă, se adună.

În momentul în care postez asta, la 3 zile de la terminarea competiției, ferevișu încă nu a publicat pe situl oficial vreun rezultat de la faza finală a campionatului de minivolei.

biciclop.eu

Comentezi?