CE Sub-17 F, ziua 3 – Seara în care a dispărut orice medalie :(…

CE Sub-17 F, ziua 3 – Seara în care a dispărut orice medalie 🙁

Germania – România 3 – 0 (27-25, 26-24, 25-16)
Cea mai bună jucătoare: Alexia Căruțașu (opusă RO), 20 pct (!), 52% eficiență.
Cei mai mulți ași: Julia Wesser (centrală GER), 7!! Cum 7??

Nu știu dacă era serios, dar auzisem înainte de această fază finală că RO se duce acolo ca să cîștige o medalie. Ei bine, în seara asta s-a evaporat aritmetic orice urmă de medalie. Cu un singur punctuleț din 3 meciuri… ce mai e de comentat?

În fiecare meci, Căruțașu a dus greul, secondată de fiecare dată de cîte o singură altă jucătoare: cu ITA Florina Murariu, cu TUR Francesca Alupei, cu GER Mara Dumitrescu. În rest, a fost dezastru. Nu a fost cine să facă puncte.

Mai știi? o fi și… paranormalul 😉 Că dacă tot pierzi seturi peste 25, trebuie să fie și o nuanță de ghinion incredibil pe undeva. Iar izvorul acestui ghinion poate fi din 2 direcții:
1. Oare cum v-ați comportat cu publicul pentru care, chipurile, jucați (sau așa trebuia să vă educe antrenorul indolent)?
2. O fi blestemul Adunării Generale proaspete, la care mormolocii și slugile din voleiul românesc au mai ratat o extraordinară ocazie să-l dea jos pe groparul voleiului românesc…

ZBOARĂ, PUIULE, ZBOARĂ! 🙁

12 thoughts on “CE Sub-17 F, ziua 3 – Seara în care a dispărut orice medalie :(…

 1. l-as ruga pe Sandu Kapelovies sa comenteze in pic, sa-si dea parerea cum s-a prezentat echipa nostra… ca din partea “specialistilor” nostri dela Sofia (“statistician” gatej sau “manager”Cojocaru) nicio umbra de feed-back..sa nu-l supere pe incompetentul visan…

 2. Pleaca cei 2 antrenori vine Vararu si peste 2 ani ii aduce dinou pe Macarie Marius.(a fost si in trecut si a avut acelasi rezultat)
  Gatej a stat toata ziua in sala iar cei trei Adin Cojocaru plimba hartiile, iar cei doi sub orce critica.
  Eu l-am informat de pregatirea dela Izvorani

 3. Pe Visan si m-a criticat in AG.
  Suntem cea mai slaba echipa nu avem blokaj,nu avem primire si ce este cel mai prost nu avem ridicatori.
  Nu exista ajutor de pe banka,intru-un cuvant HAOS.

 4. Dane poti sa vezi meciurile pe facebook pana azi cand mi-au spart telefonul.
  te rog suna-ma pe+4 0744109190 eu nu mai am telefon

 5. Asa este, dar au fost luate unele fete in deplasarea din Bulgaria sa faca figurație, poze si postări pe diverse rețele de socializare nu sa fie utile echipei, fetele care puteau juca secund, libero cu preluarea cea mai buna le-a trimis acasa si acum se vaită ca nu au preluare !!!
  Rușine domnule antrenor !!!
  Dar asa se intampla cand trebuie sa mulțumești cluburile si nu te intereseaza performanta la nivel înalt !!!
  Mai bine sa se numească “Echipa Nationala a Cluburilor, a Prieteniilor” nu “Echipa Nationala a României”!!!

 6. Hai sa nu ne mai balacarim pe f, benefic ar fi sa facem o analiza in colegiul de antrenori sa gasim solutii concrete, sa vedem cum sa valorificam aceasta generatie. Cu asemenea atitudine l-am dat afara pe Spatacean, acum dam apa la moara si pt. Macarie. Oare ce coleg sta la panda?. haideti dragi colegi sa ne unim , sa ne impunem, sa nu-i lasam pe “prieteni” si alti frustrati sa-si bata joc de noi de munca noastra si a sportivilor re care ii pregatim. Hai sa desecretizam analizele…

 7. Sorin ai vazut meciul in direct, comenteaza, comparatia intre ce a jucat Germania si ce am jucat noi, sub comanda celor 2 antrenori.
  Care vor revenii in 2020 din nou la lot, dupa interimatul lui Vararu si Alhmat sub comanda lui Adin Cojocaru.

 8. de 15 ani de zile gheorghe face selecta la loturi in functie de spaga……..antrenorii sunt descalificati pe la “cursuri” de catre cojocaru care nu are habar de antrenorat,,,,,,,,,doar executa ordinele lui gheorghe….hai sa fim seriosi…….cei mai prosti sunt copii si parintii care pun suflet, ca sa nu mai zic de “votanti” ……….probabil Confer Fercon este unul dintre ei

 9. Nu știu dacă acest Confer Fercon este vișănel au ba, dar e clar că nivelul lui de intelect scîrțăie rău, dacă-și imaginează că în fereviș poate face cineva „analize”! 😀 Măi Confere, tu nu vezi că ei nu-s în stare să editeze niște reguli de campionat? Nu vezi că în divizia A1 servește Blabla Blaj cu 7 jucătoare în teren și Cotoroanță nu e în stare să priceapă nici atîta analiză? Nu vezi că mica hoată din Micul Babilon a încercat să fure pe rupte în Liga Campionilor și nu a dat nimeni cu ea de pămînt? Analize visezi? Ăia analizează cel mult conținutul bidoanelor de zaibăr!

 10. Vai de noi!!! Păcat de sacrificiul acestor fete care și-au pierdut copilăria prin săli. C.E. înseamnă mult mai mult decât a fi antrenor …la lot.

Comentezi?