DIVA (F) 2023 Etapa 4 | Și CSMT merge în frăția prostiei și a mârlăniei * Caprara e bătrân * CSML face greșeli prostești

 

Frăția cluburilor blocăcioase actualizată:

CSO Voluntari
CSM Lugoj
Rapid București
CSM Târgoviște
Arcada Galați

Și CSMT merge în galeria pițipoancelor inteligente de fezbuc, care cred că blocajul mârlănesc rezolvă ceva. Nu facem nicio legătură cu voleibalistele (voleibaliștii) de treabă din aceste cluburi.

CSMT și-a mai arătat prostia și prin angajarea unei entități foarte potrivit numite Bazar TV, care a făcut varză transmisia meciului CSMT – Dinamo. Un prostălău de comentator a pocit numele jucătoarelor în fel și chip, iar comentariul lui era întrerupt de reluări. Camerele au fost amplasate alandala, filmarea a fost psihedelică, iar mingea se mai vedea din când în când. Vezi aici https://www.facebook.com/109950391540880/videos/440058301429589/

Dacă nu știți cine e „Zarolin”, vă dezvălui eu: e Zadorojnai. 😊

CSMT – Dinamo 2 – 3 (26-28, 23-25, 25-23, 25-23, 12-15)

Ne pare rău de extrema Buterez, care a făcut 6p în 3 seturi ☹, dar CSMT a avut și o opusă catastrofală, Bjelica (sau, cum zicea comentatorul, Bielicica), care a făcut 16p în 5 seturi. Când opusa „titulară” ți-e praștie, bă Caprara, hal de antrenor, o mai ai pe Zadorojnai. Și Caprara ăsta e umflat de trepădușii din volei. O fi fost mare antrenor acum 20 de ani, tot respectul, dar azi e un moș căruia poate îi mai și filează vreo lampă.

Cea mai bună jucătoare: Beta Dumančić (#11 centrală Dinamo), 14p, 55%
Cea mai bună marcatoare: Jovana Mirosavljević (#14 extremă CSMT), 27p, 45%
Cea mai slabă jucătoare: Cristina Miron (#7 extremă Dinamo)

Dinamo apare ca e echipă mai bună decât estimasem și va pune probleme mai mari în campionat.

Ciudat e că îNȘelaru n-a mai pupat ieri la niciuna dintre cele două ținte preferate. Și doar s-a dus personal la Blaj și Limbosu l-o fi omenit cu vreo 3 purcei la proțap și cu niște vedre de jidvei. A contracarat cum că Blabla Blaj are 150 de spectatori abonați. Dar oare abonamentele alea cum s-or fi dat? 😉 150 de țărani chitiți să aibă locuri asigurate la fiecare meci?

CSML ar fi putut câștiga lejer meciul, dacă n-ar fi făcut multe stupizenii incredibile spre finalul setului 5. Opusa Martiniuc (care înțelege bine românește, deși nu prea vorbește) ar trebui să înțeleagă la vârsta ei că, atunci când ai mingea, trebuie să faci punct. Dacă nu, îl fac adversarele.

Blabla Blaj – CSM Lugoj 3 – 2 (22-25, 25-22, 15-25, 25-14, 16-14)

Cea mai bună jucătoare: Jovana Kocić (# 6 centrală Blabla), 18p, 68%
Cea mai bună marcatoare: Aliona Martiniuc (#20 opusă CSML), 24p, 40%
Cea mai slabă jucătoare: Viktoria Russu (#9 opusă Blabla), 13p în 5 seturi! Halal, opusă!

1 thought on “DIVA (F) 2023 Etapa 4 | Și CSMT merge în frăția prostiei și a mârlăniei * Caprara e bătrân * CSML face greșeli prostești

 1. Eu sustin blogul si postarile de aici dar mai comentez si eu:).
  Pai normal ca va blocheaza,daca jigniti si/sau provocati e logic ca o sa va blocheze.
  Am vazut ei su meciul pe “Bazar tv”,a fost greu de urmarit si comentariul cel putin amuzant.Ala saracul nici nu stia care sunt echipele,la un moment dat Vulin era la CSMT si Bozicevic la Dinamo plus alte numeroase greseli.Bine ca o stia pe Denisa Ionescu.
  Aici urmeaza si primul comentariu in care nu sunt deloc de acord cu ce ziceti-da Bjelica nu a fost senzationala si cunosc caracterul nationalist al postarilor dar nu poti sa-l critici pe Caprara ca nu a bagat-o pe Iuna mai mult.Am vazut-o de cel putin 2-3 ori cum a irosit puncte sau a fost blocata extrem de usor.Cel putin in acest meci in putinul timp jucat a fost zero.
  Deci nu tine critica pt Bjelica.
  Nu stiu daca Caprara e depasit sau nu dar momentul in care a venit si in o luna a luat titlul in ciuda Blajului ramane.
  La cea mai buna jucatoare stiu ca puneti accent pe procentaj dar per total cred ca nu ai cum sa nu o mentionezi pe Miroslavjevic.A fost extraordinara.
  Selaru a fost ok acum desi arata ridicol cu bretelele alea.
  Martiniuc nu cred ca e de criticat,ea si Ruban sunt adevarate castiguri pt Lugoj sezonul asta.Are cifre extraordinare de cand e venit,face 24,27,30 de puncte pe meci.E buna jucatoare,adica din pacate Simina Strachinescu o sa vada multe meciuri de pe margine sezonul asta.
  Gemanariu,Rus si Grbic ar putea fi puncte slabe pentru ele.

Comentezi?