Lucică Mutulică Mondialu, ai furat victoria Lugojului? * Încă o viciere de rezultat?

aqualine.ro/

 

Dușmanii noștri urâtori de la CSM Lugoj știu, totuși, că noi vorbim cu dreptate și ne-au trimis pe căi ocolite și anonime un fel de protest la adresa arbitrului Lucică Mutulică Mondialu, pe care îl acuză de furt.

În finalul meciului CSO Voluntari – CSM Lugoj 3–2 (etapa 2), CSML a avut minge de meci la scorul 13-14 (setul 5). Mingea sare din blocajul CSML (Gemănariu) și PARE a ateriza pe tușa CSOV. Arbitrul principal, Lucian Năstase, VEDE PERFECT unde cade mingea, că era fix sub nasul lui. Dar ce face omulețul? În loc să decidă singur, ca un bărbat, se uită ca o muiere la tușierul local, care semnalizează că mingea a fost în afară. Lucică Mutulică Mondialu se ia după tușier și punctul merge la CSOV (14-14). În final, CSOV câștigă setul cu19-17, deși a fi putut câștiga CSML.

Materialele pe care ni le-a pus la dispoziție anonimul de la CSML (dar de ce anonim?? clubul n-a știu să protesteze oficial, Brudiule?) nu sunt pe deplin concludente. Din ce vedem, SE PARE că mingea a căzut pe tușă vreo treime. Deci SE PARE că a fost un furt de arbitru internațional, o viciere de rezultat, dar nu băgăm mâna-n foc.

Lucică Mutulică Mondialu este, cu siguranță, cea mai inteligentă persoană din Consiliul Director. Dar inteligența nu înseamnă și caracter. Doar dacă ne gândim cum s-a menținut ca arbitru internațional sub pulpana coruptului Ghiță Ghiulangiul. Dacă ne gândim cum fura în Liga Campionilor Hoața de la Blaj (Raluca Rotar, ploada primarelui voleibalist, Păhărică Limbosu) și ăsta, șeful arbitrilor, n-a venit cu nicio sancțiune. A mers tot timpul pe burtă și o are foarte impresionantă (burta!) – nu mai băga, bă, atâtea torturi în tine! Tentativele de comunicare cu flăcăul s-au lovit de nesimțirea celui care-o face pe niznaiu. Așa l-or fi educat părinții.

klap.ro

Lucică, zi-ne tu sincer: ai furat sau n-ai furat, cu precizie chirurgicală, exact când a fost momentul?

Să mai menționăm că, la meciul cu pricina, a fost hopservator sinistrul Silvică Proiectoru (Silvian Lungu), un alt personaj lunecos. Era greu pentru lunecos să vadă mingea aceea, dar oriunde mișună ăsta, se petrece ceva dubios.

Examinați singuri materialele foto-video.

VIDEO: Faza decupată. Lucică Mutulică urmărește mingea cu ochi de vultur.

ottobroker.ro

 

FOTO după video: Lucică cu ochii pe minge.

 

FOTO: Mingea pe tușă din alt unghi

 

VIDEO ORIGINAL INTEGRAL (vezi de la momentul 2:34:52): https://www.facebook.com/VoluntariCSO/videos/618092220071261/ 

Comentezi?