CE 2023 Tragerea la sorți | Ambele naționale ale RO pot trece de faza grupelor * Proștii lui Boričić * Ne batem cu Egonu și cu Ngapeth * Ticălosul de Parisi

aqualine.ro/

 

Ca toate tragerile la sorți organizate de Proștii lui Boričić, și asta a fost de o mare jenă. A venit din nou idiotul rârâit și care clipește des ca baterea aripilor unui fluture panicat, Federico Ferraro, dar a apărut și o prezentatoare nouă, Simona Rolandi o italiancă proastă, cu glezna sucită și îmbrăcată desigur în negru ca toate pițipoancele care au auzit că negrul ar fi o culoare „elegantă” 😊 Și tuta ne-a vorbit într-un fel de engleză stricată cu un fel de accent chinezesc.
După prostul de Boričić: „I like to tenx…” 😊 a vorbit un purcel cu chip de om, cică președintele federației italiene, Giuseppe Manfredi. Ăsta a vorbit direct în italiană, fără traducere, deci fără respect față de delegații spectatori.

Ca în 2021, echipele gazdă au putut să aducă în grupa lor o echipă la alegere. Orice om cu 3 neuroni pricepe că, dacă vrei să-ți faci viața ușoară, îți aduci cea mai slabă echipă. Zic asta ca să ne amintim de imbecilii lui Cojocaru, care au ales pentru grupa noastră în 2021 echipa… Turciei! Atâta de proști sunteți bă, Universitale Cojocaru și Silvică Proiectoru (eminența maronie a federației)! 😊

Ei bine, acu, la feminin, gazda Italia și-a ales cea mai slabă echipă după ierarhia europeană, adică pe noi! Numai că ei nu știu cu ce energie venim noi din spate și ce probleme vom crea.

A urmat tragerea la sorți cu aceleași urne și bile la vedere, adică o mare fraudă virtuală.

creditfix.ro

Grupa B feminin

Italia
România
Bulgaria
Croația
Bosnia și Herțegovina
Elveția

La cum arată grupa, șansele de a avansa (adică de a ne clasa între primele 4 echipe) sunt foarte mari.
Sau oare? Avem niște fiori când ne gândim la ticălosul de antrenor Parisi (Rapid) care o persecută la greu pe una din jucătoarele noastre de bază. Chiar în meciul de ieri (Dinamo – Rapid), deși centrala Cross a jucat slab, ticălosul de Parisi n-a băgat-o pe Ariton nicio secundă. O fi chitit să submineze naționala României. Federația tace chitic? Silvică, nu clămpănești deloc?

La masculin, gazda Israel, ne-a ales pe noi, prostește. Și grupa băieților arată destul de bună ca să avansăm. Ar fi o premieră.

Grupa D masculin

ottobroker.ro

Israel
România
Franța (NGapeth!)
Turcia
Portugalia
Grecia

Mai vedem în august 2023.

Video aici:

Comentezi?