Adina prima din lume * Salariu de voleibalistă * Voléro s-a risipit Mătușa Mădă…

aqualine.ro/

Adina prima din lume * Salariu de voleibalistă * Voléro s-a risipit

ottobroker.ro

Mătușa Mădă Angelescu este primul antrenor din lume care schimbă postul unei jucătoare senioare în timpul unui meci de importanță internațională! Ieri, în meciul cu Muntenegru, Adina Salaoru a început ca opus și a terminat ca extremă. 🙂 Ea devine prima voleibalistă din lume care joacă pe două posturi în cadrul aceluiași meci internațional. La sfîrșitul turneului va avea ocazia să primească ambele titluri, de „Cel mai bun opus“ și de „Cea mai bună extremă“! Poate și pe cel de „Cea mai bună jucătoare“.
—–

Kim Yeon Koung (extremă, 29 ani) pleacă de la Fenerbahçe, pentru a juca din toamnă în campionatul chinezesc, la Shanghai. Salariul zvonit ar fi pe la 800.000 dolari. Dat fiind că stagiunea e mai scurtă în China (vreo 5 luni pe an!), media lunară ar fi pe la 160.000 dolari, bugetul anual al Penicilinei pe vreo 2 ani!
—–

După terminarea stagiunii, nu numai Zoran Terzić a plecat de la Voléro Zürich, ci și cam toate jucătoarele valoroase. A mai rămas coordonatoarea Ana Antonijević, cea împrumutată un an lui Valică Primărică de la Blaj. La al 4lea an de Voléro zice Anuța:
„Întreaga mea carieră de voleibalistă este strîns legată de Voléro, iar clubul m-a sprijinit mereu. Am acumulat aici multă experiență valoroasă.“
Ei, cum era să le submineze chiar Anuța șansele de avansare în Liga Campionilor, cînd Dinamo Krasnodar încă părea destul de periculos?
Dar o întrebare și mai bună ar fi: de ce a ținut-o Zakoć în teren? Oare pentru vreun avantaj, ceva? Și de ce nu i-a făcut scandal Valică Primărică lui Darko Arena? Tot pentru vreun avantaj, ceva?

biciclop.eu

1 thought on “Adina prima din lume * Salariu de voleibalistă * Voléro s-a risipit Mătușa Mădă…

  1. Am primit reclamații. Știu, nu e prima din lume și nici din țară. Cică mai făcea așa Costinel Stan cu Carmen Țurlea. Dar nu era clar că e „știre” la oha? 😉

Comentezi?