ANALIZĂ PREDICTIVĂ ABERANTĂ A STAGIUNII 2021–2022 (A1F) (partea 1) | INTERNAȚIONALISTUL LIMBOSU NU MAI ARE CHEF, DAR LOVEȘTE CU „DISCRIMINAREA” * CSMT ȘI DINAMO FÂSÂITE * MEDGIDIA ȘI LUGOJ FORȚEAZĂ

aqualine.ro/

 

Aceasta este a 7a încercare anuală de a face o analiză predictivă asupra clasamentului final al campionatului (F) ce stă să înceapă. Rezultatele anterioare au fost destul de aproape de predicții, diferența maximă dintre rezultat și predicție fiind rar de 2 locuri. Anul trecut, rezultatul a fost totuși puternic tulburat de plandemie, mai toate echipele având de suferit de pe urma meciurilor anulate pe bază de „infectare”. Dacă reperul de acum e distorsionat, și predicțiile de anul acesta vor fi mai greu de făcut. Cu fondurile lovite drastic de sărăcia plandemiei, ne așteptăm să avem un campionat foarte slab, iar unele echipe ar putea abandona pe parcurs.

CSM Târgoviște
După strofocarea financiară de anul trecut urmărind luarea titlului, 2021 a adus o tăiere drastică a fondurilor. Echipa pare cârpită, iar Rodica Buterez pare a fi vedeta echipei. Coordonatoare slabă.
Predicție relativă la stagiunea trecută: locurile 4-6.
CSA: 5.

Blabla Blaj
Jucărica lui Limbosu nu mai este ce-a fost, după cum și interesul lui Limbosu pentru volei a scăzut. Pe de o parte, i-a plăcut să se excite umblând prin părculețul satului cu medaliile talangă la grumaz, pe de altă parte, voleiul i-a adus necazuri nebănuite, cercetări penale, procese, putând chiar să prindă ceva pușcărie pentru matrapazlâcurile sale. Unde mai pui că localnicii s-au săturat să sprijine echipa de mercenare.
Scăderea fondurilor și regula celor 2 românce au schimbat radical modul de alcătuire a lotului sătesc, dar Limbosu va miza în continuare pe mercenare. Că doar naționala Serbiei unde să se antreneze? Acuzarea prostească a FRV de „discriminare” îl face să mai câștige ceva timp jucând cu străinele cel puțin jumătate de campionat, pentru că niciuna din româncele achiziționate nu are valoare.
Predicție relativă la stagiunea trecută: locurile 3-6.
CSA: 4,5.

Dinamo București
Nici Dinamo nu mai are vedete în echipă, dar, mai mult, jumătate din echipă sunt junioare. Sigur nu sunt acolo planuri mărețe, obiective înalte pentru această stagiune.
Predicție relativă la stagiunea trecută: locurile 7-8.
CSA: 7,5.

biciclop.eu

CS Medgidia
Este unul din puținele cluburi care au mai avut mușchi financiari. Cu aceștia a încercat să-și maximizeze obiectivul peren de a avea o echipă nu numai pur românească, ci și una competitivă. Cu achiziții gen Baciu, Calotă, Trică, în ciuda vârstei, sau chiar a centralei Ioan, valoarea echipei a crescut. Dar va putea să le țină în frâu antrenorul Voinea? Baciu va fi omul de făcut puncte, cel care a lipsit grav echipei de când e în div A.
Predicție relativă la stagiunea trecută: locul 3.
CSA: 3.

ottobroker.ro

CSM Lugoj
Un club care, deși n-a stat bine cu finanțele, a reușit să strângă un lot foarte interesant, cu potențial. Combinația Barakova + Filipaș va fi puternică, dar și alte jucătoare se anunță interesante. Un lot care nu va avea nicio problemă să aibă mereu în teren 2 românce bune.
Predicție relativă la stagiunea trecută: locul 3.
CSA: 3.

Predicția relativă la stagiunea trecută înseamnă locul pe care l-ar fi ocupat echipa X în campionatul trecut, dar în actuala ei alcătuire.
Coeficientul de stagiune anterioară (CSA) este media aritmetică a locurilor prezise relativ la stagiunea anterioară.

(continuă aici)

Comentezi?