VIȘĂNEALA ADUNĂTURII : Au votat ca oile * Ghiță prins cu mîța-n sac *…

VIȘĂNEALA ADUNĂTURII : Au votat ca oile * Ghiță prins cu mîța-n sac *…
aqualine.ro/

VIȘĂNEALA ADUNĂTURII : Au votat ca oile * Ghiță prins cu mîța-n sac * Care prost nu știe ce salariu are? * Întîi votăm, apoi dezbatem * Plan pentru care echipă națională?

La Adunătura Generală a ferevișului din 28 mar 2017, s-a votat, exact așa cum era de așteptat, pe bandă rulantă și cu gîndul delegaților de a ajunge la tren cît mai repede. Nimeni nu știe ce a votat, dacă pînă și însuși Ghiță Bombiță a recunoscut că nu studiase situația financiară! Dacă șăful ăl mare nu știe ce votează, cum să știe nea Gigel de la CSȘ Pițiligeni?

Luat la întrebări despre salariul auto-acordat, Ghiță a dat din colț în colț: după 4 luni de primit salariu și după ce singur și l-a fixat, neamul de hoțoman se făcea că nu știe ce salariu are. Ce specie de cretin nu știe ce salariu are? În schimb, știa ce salariu are secretarul general, Adin-Dva-Tri (mîna dreaptă a groparului voleiului).

Ca cifre, diferența dintre cei 2 ani financiari este în jur de 120.000 lei. Nu putem să ne facem, ca banditul, că nu știm de cheltuielile cu salariile ale unei entități financiare și să-i calculăm salariul la 10.000 lei/lună. Scăzînd dările la stat, se ajunge la vreo 7000 lei/lună salariu brut.

klap.ro

Interesant e cum groparul voleiului românesc a putut „lucra“ 12 ani benevol, fără salariu, și sacrificîndu-și, sărăcuțul, din timpul lui liber, el fiind slujbaș la stat. Acuma, ieșit la pensie, dintr-o dată nu mai poate lucra benevol. Adevărul e că nici eu personal nu aș face așa o muncă pe degeaba. Dar nu putem să nu ne întrebăm pe ce căi dubioase își trăgea recompensă (plată!) pentru activitatea prestată la fereviș. Chiar îl puteți vedea ca pe un tip care se dăruie societății??

Observați cu cîtă îndemînare reușește un șmecheraș să cadă în picioare, cînd e prins cu mîța-n sac.

Mai observați în ce fel imbecil a organizat și condus ședința: întîi votăm și apoi discutăm la „Diverse“! Orice organizator cu cap știe că se face exact invers. Întîi se dezbate, apoi se votează.

Ei, acum ageamiul, care o fi aflat între timp ce salariu are, cică se apucă să facă plan financiar pentru ciclul olimpic al echipei naționale. Un program financiar făcut de unul care timp de 4 luni nici nu a știut ce salariu primește va fi, cu siguranță, foarte profesionist.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Și despre care națională e vorba? Aia masculină, nu? Că el disprețuiește voleiul feminin. Sigur ajungem la JO cu alde Lică și Bartha…

(AUDIO cu Ghiță încolțit)
La Adunarea Generală a Federației Române de Volei din 28 mar 2017, președintele Gheorghe Vișan (Ghiță Bombiță) nu-și amintește ce salariu are. Nu a studiat s…

Comentezi?