Atac la FRF: „Sub conducerea voastră ne-aţi făcut să ne simţim umiliţi”. După eșecul…

Atac la FRF: „Sub conducerea voastră ne-aţi făcut să ne simţim umiliţi”. După eșecul…
aqualine.ro/

Atac la FRF: „Sub conducerea voastră ne-aţi făcut să ne simţim umiliţi”. După eșecul rușinos de la Euro 2016, Hagi cere demisia conducerii FRF.

În 12 ani de catastrofă a voleiului românesc, cu umilință după umilință, nici unul dintre voleibaliștii români de mare performanță nu i-a cerut demisia lui Ghță Bombiță. Încă 4 ani, cu o nouă ceată de lachei, Ghiță Bombiță mai siluiește o tură voleiul românesc.
Hagi a scos baioneta! “Sub conducerea voastră ne-aţi făcut să ne simţim umiliţi”. Cine l-a călcat pe bombeuri pe “Rege” şi cum a reacţionat

10 thoughts on “Atac la FRF: „Sub conducerea voastră ne-aţi făcut să ne simţim umiliţi”. După eșecul…

  1. Lăsați copiii care vin în sălile de volei, fetițele de azi, care-și rup genunchii și gleznele la antrenamente, să ajungă să joace TITULARE ÎN CAMPIONATELE NAȚIONALE, CĂ AFARĂ DACĂ DOAMNE, AJUTĂ, AJUNGE VREO ECHIPA, NU IA ȘI STRĂINELE! !! NU LE DISTRUGEȚI VIITORUL! !!

  2. Sau România, o să ajungă să fie reprezentată în afara țării, de sarboaice, rusoaice sau ce filipineze mai vor să aducă fiecare la echipele de club! !! AJUNGE CU ATÂTEA ÎNCRUCIȘĂRI DE RASE! !!

  3. Sorine, doua greseli: visan conduce de 15 ani frv (12 ani “ales” plus un bonus de 3 ani (2001-2004)… a doua: nu odata, I-am cerut demisia acestui impostor .. ultima oara la ad. generala din martie 2016…

  4. Bine măcar că greșelile mele provoacă replici 😉 Dar greșeala cea mai mare e lipsa de unitate a mediului voleibalistic. Degeaba fac scandal 2-3, dacă restul se complac în toropeală. De exemplu, o simplă grevă „generală” a jucătorilor și Ghiță Bombiță era plecat într-o oră!

  5. Da! Corect ce spui Sorine …dar se vede treaba ca romanul s-a obisnuit sa plece capul ..s-a obisnuit sa fie bataie de joc..s-a obisnuiasca sa-si sopteasca nemultumirile doar pe la colturi…s-a obisnuit sa fie un zero barat cu mot in frunte…cam asa ne priveste lumea: ca pe niste prosti, fara vlaga si ambitie ..care-si bat joc de copiii si viitorul lor. Trebuie sa ai ceva sange in tine sa pui de o revolta…romanii ca natie arata invinsi inainte sa inceapa o lupta, oricare ar fi ea!

  6. De asta ghita a rezistat si mai rezista…se pare ca lumea voleiului ca si voleiul romanesc in sine , sunt la pamant cu cizma pe grumaz…nu misca nimic in front ! Cine sa mai vorbeasca…trei speriati si printre ei cate un raspandac pus de ghita bombita!

  7. E simplu de ce jucătorii stau în banca lor: FRV le aprobă plecarea în străinătate sau le poate influența, prin interpuși, semnarea sau nu a unui contract bun în România. E cineva fraier să-și bată cuie în talpă?

Comentezi?