Băi Cocoșele Horică! Chiar așa vă bateți joc de publicul de volei? De pe…

Băi Cocoșele Horică! Chiar așa vă bateți joc de publicul de volei? De pe unde l-ai cules pe tembelul care a făcut „interviurile“ astea? Uite, avem toată bunăvoința să vă promovăm succesul (că așa e și normal!), dar cum e posibil să publicați așa gunoaie incredibile, din punct de vedere tehnic??

Prostănacul ăla știe ce e muștiucul din fața lui și la ce folosește? Se cheamă „microfon“ și în mod normal se mișcă de la un vorbitor la altul pentru a capta sunetul. Dar eu cred că nici nu a fost pornit microfonul exterior, ci a funcționat numai cel încorporat, doar așa se explică de ce a captat mai mult zgomotul sălii decît vorbele intervievaților.

Interviul cu Guvernatorul Bogdănel nici nu are sunet cam 1 minut, vorbește omu’ la bec, cam așa cum vorbesc eu cu voi.

Și imaginea… ce i-ați făcut, bre? Ați lățit-o ulterior? V-ați bătut joc de fete de le-ați îngrășat prin efecte video?

Iată și adresele celor două făcături pentru membrii grupului nostru care au nervii destul de tari ca să petreacă 20 de minute de tortură tehnică (sunet distorsionat) și să facă eforturi uriașe de a înțelege e spun oamenii ăia.

„Interviu“ cu Guvernatorul Bogdănel:
https://www.facebook.com/AgrolandVolei/videos/674904152702640/
Perlă Guvernatorul: „derby local din punct de vedere al zonei geografice”. Păi chiar asta înseamnă „derby“ în realitate! Ceva local.

„Interviu“ cu fetele de la Agroland:
https://www.facebook.com/AgrolandVolei/videos/674923966033992/

Cocoșele, ține-o tot așa! Menegimentu’ lu’ pui prăjit!
Cu așa personal, vă papă Div A1 cu fulgi cu tot!

Comentezi?