BLABLA BLAJ FACE ISTORIE A TREIA OARĂ ÎN 2018! TRAVESTITA Jucăria de casă a…

BLABLA BLAJ FACE ISTORIE A TREIA OARĂ ÎN 2018! TRAVESTITA Jucăria de casă a…

BLABLA BLAJ FACE ISTORIE A TREIA OARĂ ÎN 2018! TRAVESTITA

Jucăria de casă a lui Păhărică Buzilă, denumită popular și Blabla Blaj, a avut un an istoric.

Prima istorie a făcut-o fiind prima echipă românească (F) care a ajuns într-un turneu final al Ligii/Cupei Campionilor. Desigur, asta pentru că le-a plătit jupînul darnic biletul de intrare din banii statului.

A doua istorie a făcut-o ajungînd în meciul final și oferind continentului cea mai jalnică finală de Ligă a Campionilor din toate timpurile! A fost atît de jalnică încît a făcut istorie și în istoria Ligii Campionilor, CEV hotărînd ca niciodată vreun jupîn să nu-și mai poată cumpăra locul în faza finală și, pentru asta, a schimbat formatul competiției!

Acum Blabla Blaj face și a treia istorie de anul ăsta și anume va cuprinde în echipă prima jucătoare travestită din istoria voleiului! Drept vă spun și vedeți și voi cu ochii voștri în fotografia făcută de șpionii noștri de paparații. La antrenamentele echipei se vede și o jucătoare care s-a travestit în bărbat, ba chiar și-a tuns și părul chel!

Tot în foto se vede clar cît de rușine le este voleibalistelor și cît de rău le pare că au ajuns să joace în campionatul sătesc și în sala liceului.
Și nici bani de papuci n-au sărmanele 🙁

https://www.facebook.com/VoleiAlbaBlaj/photos/pcb.1990385431025839/1990384227692626/

Comentezi?