# **BLESTEMUL LUI AVRĂMUȚ** | PRIMA VOLEIBALISTĂ ROMÂNĂ GĂSITĂ CU COVID E **FRANCESCA ALUPEI**…

# **BLESTEMUL LUI AVRĂMUȚ** | PRIMA VOLEIBALISTĂ ROMÂNĂ GĂSITĂ CU COVID E **FRANCESCA ALUPEI** ☹ ☹

Ziceam că mârșăviile primarelui **Rotar Limbosu** de la Blaj și revărsarea de muulți bani românești către nenumărate mercenare au atras un virtual ***Blestem al lui Avrămuț Iancu***, adică al unui român naționalist contra unui **Limbos **cu bani, care „au îndrăgit străinii” prea mult. ***Blestemul*** le lovește mai ales pe româncele care-l sprijină pe **Limbosu** în fapta lui anti-românească. Astfel au fost lovite anterior **Berdilă**, **Salaoru**, **Onyejekwe** și chiar **Baciu**. (La **Rus** nu mai era ce lovi…)

Cu mare tristețe anunțăm acum că a venit și rândul tinerei și talentatei **Francesca Alupei**, care n-a avut treabă mai bună, de exemplu să facă școală serioasă în București, și s-a dus după banii dubioși de la Blaj. Dacă ni se părea foarte suspectă liniștea de la Blaj din ultima vreme, ei bine, s-ar putea să fie pe bază de Covid-19. Și iaca a ajuns covidul de **Limbosu** să fie bătut de Dumnezeu, dar uite că apar și victime colaterale: **Alupei** a fost găsită cu Covid-19. Nu știm dacă și alte jucătoare sau membri ai personalului clubului.

Realitatea statistică a mai fost prezentată pe acest blog. Dacă zi de zi proporția de infectați din RO e pe la 5-7%, iar testările sunt atât de multe, se poate extrapola la nivelul întregii populații și afirma cu bună aproximare că în orice zi cam 1 din 15-20 români este „infectat” într-o măsură mai mică sau mai mare. Adică, dacă ne referim doar la div A feminin, cifra ar putea fi pe la 9-11 persoane azi. Numai că nu s-au testat.

Îi urăm **Francescăi **să se facă bine cât mai repede.

Comentezi?