BORIČIĆEALA SĂPTĂMÎNII: Cînd faceți tragerea la sorți, prostănacilor??

BORIČIĆEALA SĂPTĂMÎNII: Cînd faceți tragerea la sorți, prostănacilor?? Vă mai spun pînă vă intră…

 

Vă mai spun pînă vă intră bine-n cap! Prostia din conducerea voleiului nu a fost inventată în România. V-am arătat numeroase exemple de prostie la nivel de CEV (Boričić) și de FIVB (Moș Ary).

Cea mai recentă prostie este postarea grafică și multicololoră de pe pagina de Facebook a CEV, care ne îndeamnă cu veselie să luăm parte la tragerea la sorți pentru cupele europene… VINERI! Chiar așa! După ce s-a anunțat de cîteva săptămîni pe situl oficial al CEV că tragerea la sorți are loc JOI 28 iunie, s-a găsit un prost de-al lui Boričić care să tulbure apele și să „schimbe“ data.

ȘerlocHomzu din mine deduce că asta se datorează vreunui protejat de-al lui Boričić a cărui engleză e atît de proastă încît încurcă THURSDAY cu FRIDAY. Cei care scriu pe pagina de Internet a CEV, pe pagina de Facebook și pe situl Worldofvolley.com sînt niște amețiți din fosta Iugoslavie, țară/teritoriu în care învățarea limbii engleze nu are tradiție și este la genunchiul broaștei. De aceea știrile CEV și worldofvolley.com sună așa de prost.

Cică ora la care începe duda ar fi 12 (ora RO), dar parcă poți fi sigur cu proștii ăștia??

Cică „veniți cu noi“, dar nu se indică nicio sursă video pentru eveniment!

Cum să înflorească voleiul cu așa proști?

1 thought on “BORIČIĆEALA SĂPTĂMÎNII: Cînd faceți tragerea la sorți, prostănacilor??

Comentezi?