BRAVO, VIVA FM IAȘI * AȘA BĂTUCEALĂ LA CHEBAC MAI RAR! Iată că orașul…

aqualine.ro/

BRAVO, VIVA FM IAȘI * AȘA BĂTUCEALĂ LA CHEBAC MAI RAR!

Iată că orașul Iași nu are numai „jurnaliști“ sportivi prostănaci și care se fac că nu văd, că nu aud și că erau ei serioși cînd luau interviuri „domnului“ Stîngă! 😀

Băi Arhire, Lucescu, Teodorescu, Grecu, Gașpar și alți lingăi locali, uitați-vă că se mai găsesc unii care zic gunoiului „gunoi“ cînd îl văd! Care nu stau și chefăie în bot niște apă călduță și sălcie și așteaptă o bere de la jupîni.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Cine a ascultat programul sportiv de la Viva nu poate decît să fie de acord că Penicilina a ajuns o mizerie, un cuib de cîrpaci nenorociți. Dacă pe vremea lui Roibescu clubul ieșean de volei era o mîndrie pentru oraș, pe vremea lui Nani-Chebac-Stîngă (din dec 2010) a ajuns o rușine.

klap.ro

Așteptăm întregistrarea emisiunii (partea cu volei) ca s-o putem posta. Ca să priceapă și ochișații că tot ce am tot scris aici de 3-4 ani a fost cît se poate de corect!

Dacă era unire în jurul ideii de spectacol sportiv profesionist, acum poate jucam în vreo cupă europeană și nu plecam cu coada între picioare de la un meci abandonat, ca ultimii păcătoși…

2 thoughts on “BRAVO, VIVA FM IAȘI * AȘA BĂTUCEALĂ LA CHEBAC MAI RAR! Iată că orașul…

  1. Cred că am să te dau in judecată pentru calomnie. Prea îți place să jignești lumea și cred că locul dvs este la Socola! Oare nu ai de gînd să te oprești din jigniri?

  2. Bă moșule, hal de jurnalist ești tu? 🙂 Așa presă știi tu, cîrpaciule? Ai auzit tu vreodată de libertarea presei și de libertatea de exprimare? Ai citit vreodată vreun ziar? Te-ai uitat la tv vreodată?
    La nivelul tău de „intelect“, nu te întrebi cum ar fi Europa secolului 21, dacă toți nătărăii ar da presa în judecată? Nu ți-e rușine obrazului?
    Zi-ne mai bine cum ai fost țucălar la Penicilina (purtător de vorbe sau ceva) și cum l-ai sprijinit pe groparul Stîngă. Pe ăia care au distrus voleiul ieșean nu-i trimiți la Socola? De ce? Că ți-au dat de mîncat și de băut?
    Se pare că ți s-a făcut de-o scărmăneală la hemoroizi. Poate-ți dedicam un blog unde să analizăm pagină cu pagină gunoaiele alea de cărți pe care le tot scrii din lipsă de ocupație la pensie. Măcar să audă lumea de tine, reclamă gratis! Tipărește-le pe hîrtie moale și ieftină! Măcar să folosească la ceva.
    Dar ia zi-ne, moșulică, ți se mai scurg ochii după Cati? 😉

Comentezi?