Buna seara, Va trimit spre lecturare un material primit de la un antrenor roman…

aqualine.ro/

Buna seara,

Va trimit spre lecturare un material primit de la un antrenor roman care activeaza in Olanda la volei

Buna Sandule

Asa cum ti-am promis ,am citit inca o data materialul pe care mi l-ai trimis.Inca o dat,m-a impresionat viziunea si filozofia voleului prezentat de tine.Gasesc ca este in concordanta deplina cu voleiul actual,este documentat teoretic si practic inceea ce priveste invatarea,fundametarea,pefectionare,specializarea in volei.Faptul ca ai dat voleiului romanesc 2 top jucatoare,spune totul.

klap.ro

As dori sa-ti spun acum ce cred eu.

1.Acest material al tau il vad ca un”Program de orientare unitara”in voleiul romanesc.Cine trewbuie sa realizeze asta?F.R. de Volei,astfel incit acet program de invatare,fundamentare,perfectionare sa fie obligatoriu si orientativ pentru toate cluburile si sectiile de volei din tara.Asa a fost demult(deci nu ar fii o noutate).Eu am si acum ultimul numar,pentru mine(in 1991 am parasit Romania),anul 1989 – ce nume sonore au elaborat acest material)

Poate o noua orientare la nivelul conducerii federatiei te va sustine.Materialul este bun,ideea este buna,dar trebuie sa fie intr-o masura mai mare sau mai mica impuse.

2.Ceea ce va trebuie voua este o competitie de volei la virsta 7-12 ani,volei in circulatie,competitie dupa modelul olandez-CMV- Adri Noy(pe care vi l-am prezentat in 2017).

Trebuie sa creasca numarul copiilor angrenati in volei(in Olanda,editia 2019/2020 a campionatului open-pe criteriu de virsta ,au pricipat peste 5000 de copii intre 12-18 ani).

Fiecare club sau sectie de volei ar trebuie sa aibe grupe de copii la virsta7/8,9/10 si 11/12 ani cu posibilitatea de a inscrie pentru competitie mai multe echipe(se joaca 4 impotriva 4,iar echipele sint formate din maximum 6 copii)

creditfix.ro

3.Draft in voleiul romanesc nu cred ca este posibil deoarece federatia ar trebui sa se implice in plata contractelor(vezi Koreea de sud).

Daca pot face ceva pentru tine,daca te pot ajuta cu ceva te rog da un semn.

Cu pritenie.Coco

2 thoughts on “Buna seara, Va trimit spre lecturare un material primit de la un antrenor roman…

  1. Trebuie să se schimbe ceva în volei, dar trebuie să avem și oameni competenți pentru a readuce pe linia de plutire.

Comentezi?