# **MIȘCĂRI DE TRUPE 2020 (7) (F) |** DINAMO SE ÎNTĂREȘTE. SAU SE ÎMBĂTRÂNEȘTE…

aqualine.ro/

# **MIȘCĂRI DE TRUPE 2020 (7) (F) |** DINAMO SE ÎNTĂREȘTE. SAU SE ÎMBĂTRÂNEȘTE * BLABLA BLAJ LA AL DOILEA TITLU DUBIOS

Primarele Blajului, **Păhărică Limbosu**, s-a cam burzuluit la **Ghiulangiu**, pentru că nu i-a trimis trofeul campionatului 2020, cel câștigat ilegal. Păi ce? El bagă milioane de ieuroi în **Jucărica** sa și să nu primească însemnele de campion? Să n-aibă el ce medalii să-și bălăngănească la grumaz prin părculețul orașului? Drept urmare, **Ghiulangiul** i-a trimis trofeul, ca să aibă ***Gogile lui Limbosu*** motive noi să mai pupe la stăpân o tură. Bă, nemernicilor de pseudo-jurnaliști locali, voi nu vă puneți problema că o campioană se poate decide numai după încheierea campionatului așa cum a fost el proiectat prin regulament? **Gogo**, tu n-ai pic de șiră a spinării? Poate în prezentul fierbinte ție ți se pare că nu contează ce slujeală îi faci lui **Limbosu**, dar plozii tăi, nepoții tăi ce vor zice de tine când vor pricepe ce fel de creatură ai fost? Dar poate nu vor zice nimic, dacă vor păstra genele tale.

Între timp, Dinamo face eforturi de a construi o echipă cu țeluri îndrăznețe. Odată cu venirea centralei de clasă europeană **Nasea Dimitrova** (BUL), Dinamo egalează forța pe centru a CSM Târgoviște. La fel de echilibrate între cele două rivale la titlul 2021 sunt posturile de libero, Dinamo aducând-o pe brazilianca **Tássia Sthael Teodoro Silva**, care a fost de mai multe ori nominalizată la titlul de cel mai bun libero din campionatul brazilian.

roadelepamantului.ro

Mai slab pare Dinamo a sta pe posturile de extremă, cu **Maria** **Karakașeva**, care și-a reînnoit contractul, și de coordonatoare, unde vine o altă bulgăroaică știută de noi, **Kristina Guncheva**.

klap.ro

Chiar dacă a adus jucătoare de oarece valoare, Dinamo suferă la criteriul vârstă: **Onyejekwe **(31a), **Silva** (32a), **Karakașeva** (33a), **Collar** (32a), **Bacșiș **(32a)… or gâfâi pe rând bunicile! ?

Dar cel mai mare mister rămâne viitorul antrenor al echipei.

Comentezi?