Adin-Dva-Tri Mingea Ocolește Aerul – Colecția de perle a săptămânii * Vorbește ca un videoclip

 

Un nou interviu cu Universitalu Spirulină, în care Contabilu Constantinescu îl dezbracă involuntar la pielea goală a „intelectului” 😉 Pe alocuri, e un delir de gurău, care întâi vorbește și apoi, eventual, gândește. Omul vorbește ca un într-un videoclip, tăind și lipind aiurea fragmente de cugetare. Iată niște mostre amuzante și nu prea:

– Mă bucur că am avut ideea de a gândi

– Io zic că o competiție reușită, da’ n-aș vrea să zic io.

– [Ați mai văzut meciuri de 3 ore?] – N-am mai văzut, ce-i drept…
[Dar de când te uiți tu la volei, ignorantule de președinte și Universital Spirulină? 😊 ]

– [lupta pentru titlu] – Io zic că lupta este deschisă pentru toate participantele din campionat!
[Te juri? 😊]

– Sunt mai multe echipe care s-au întărit.
[Există proști care tuflesc aiurea clișeul cu întărirea echipelor, dar majoritatea echipelor au rămas la fel de tari sau au slăbit. Doar 3-4 echipe M+F s-au întărit cu adevărat.]

– Campioana, pânla urmă, trebuie să iasă cea de pe teren!
[ 😂 Ha?? Ce?]

Gianni […] este nu produs al antrenoratului românesc, este un produs al voleiului românesc ca jucător, deci vine cu altă mentalitate.
[Ha?]

– Io am discutat atunci la cald, după premiere, nu-nainte, în care i-am propus, hai să zicem,  un soi de colaborare de viitor cu acei antrenori pe care-i cunoaște, să putem face cumva un mic staf prin care să revigorăm cumva voleiul juvenil. Voleiul juvenil în special, că acolo este ceea ce ne interesează și acolo vrem să ridicăm calitatea jocului, da.
[Ce delir!]

– S-a pus accent în mod special, acuma o să urmărim și noi, a fost ca un experiment pilot, să-i spun așa, faptul că, dincolo de linia de fund, vor fi, ca la baschet, 2 senecrane [ha?] cu cronometru, care, odată ce se termină faza, sunt setate la 15 secunde. Ca atare, încearcă [cine?] să nu mai ajungem la 3 ore a unui meci, ci încearcă să-l comprime, tocma pentru a ajuta televiziunea și televiziunea să ne ajute să transmită voleiul. [Ha? Mai zi o dată!] Se încearcă acest lucru, să vedem dacă va reuși. La fete, la meciurile la care am participat, că s-a și pus în practică, s-a respectat, deci lumea a încercat să se încadreze în cele 15 secunde.

– E o mândrie pânla urmă să știi că ai pus o piatră la formarea acestei federații internaționale.

Comentezi?