Liga Campionilor (F), R4E1 :: Volei Alba Blaj – Voléro Zürich 3 – 1…

Liga Campionilor (F), R4E1 :: Volei Alba Blaj – Voléro Zürich 3 – 1 (26-24, 25-22, 24-26, 25-21)

Am putea să ne bucurăm că Micul Voléro l-a învins pe Marele Voléro, numai că acest efort intens al „blăjencelor“ a fost contra unei echipe fără antrenor. Un secund improvizat, care abia rupea ceva englezește și dădea indicații gen „blablabla eh? eh? blablabla eh? eh?“… așa putem și eu să conduc echipa. Măcar vorbeam englezește 😉

În acest context favorabil, ne bucurăm că Adina Salaoru (prescutat AS) și-a revenit la forma pe care o admiram acum doi ani și a făcut 21 pct, dintre care 4 ași. Ea și cu cealaltă româncă, Nneka Onyejekwe (doar 11 pct, dintre care 4 din blocaj), au fost cele mai eficiente atacante de la Blaj. Pe partea cu minus, Adina avut o preluare slabă, iar Nneka înjură mult prea urît cînd își ia un blocaj în cap… (Dar acolo la Blaj are profesori buni.)

Un număr neobișnuit de mare de spectatori (1750?) au văzut-o iar pe hoața de arbitreasă de la Blaj, cea de pe tușa de fund din dreapta ecranului, care are din cînd în cînd tentative de furt.

Nu știu dacă Micul Terzić (Darko Arena) are dreptate cînd zice „Too much stupidity“, dar niciunul dintre meciurile viitoare din LC nu îi va fi mai ușor.
—–

În celălalt meci al grupei A:

DevelopRes SkyRes Rzeszów – ASPTT Mulhouse 3 – 1 (25-18, 20-25, 25-14, 25-17)

Cea mai bună marcatoare: Hélène Rousseaux ( #1 extremă Rzeszów și la naționala Belgiei), 18pct.

2 thoughts on “Liga Campionilor (F), R4E1 :: Volei Alba Blaj – Voléro Zürich 3 – 1…

  1. Frate, cu fata asta te lasa astia pe facebook? La noi in Blaj, si in anul 2017 se scrie cu “â” nu cu “î”. Asa ca, hai sa invatam sa scriem si dupa sa comentam.

Comentezi?