Bună ziua am dat, belea mi-am căpătat. :) Dispecerul bîrfitor, care face ocazional propaganda…

Bună ziua am dat, belea mi-am căpătat. 🙂
Dispecerul bîrfitor, care face ocazional propaganda anti-țigănească pe pagina lui, între alte comportamente dubioase, a fost îndepărtat din acest grup.
Sperăm să menținem în continuare aici un mediu curat și civilizat.
Scuze pentru că ați putut citi mizeriile pe care le-a postat acest rătăcit.
Alte explicații, curînd.

4 thoughts on “Bună ziua am dat, belea mi-am căpătat. :) Dispecerul bîrfitor, care face ocazional propaganda…

 1. Citat din dispecerul sprijinitor de voleibaliste: „M-am săturat să fac sacrificii pentru a merge la această oră la meci.. Mai merg şi în deplasare să văd cum unele fete chiar parcă au văzut pentru prima dată un fileu sau o minge de volei…” Se găsește mai jos pe pagină.

 2. De ce catalogam oamenii si de ce ii jignim? Pe pagina sa fiecare face ce considera si ce simte! Personal nu am vazut sau simtit nimic dubios la acest om! Iar din citatul de mai sus se poate vedea cu usurinta dezaprobarea de altfel justificata de programarea meciurilor de la Iasi la niste ore anapoda. Ce e asa iesit din comun? Omul avea perfecta dreptate! In ce priveste deplasarile facute,ii dau dreptate pt ca a fost scandalizat de atitudinea jucatoarelor fata de meciurile in sine,de importanta lor,de greseli elementare,ce reflecta in fapt slaba pregatire si rezultate pe masura! Iar faptul ca omul e dispecer nu cred ca asta nu ii da dreptul la o parere personala sau la un comentariu.Accederea in acest grup s-a facut pe baza unui nomenclator de meserii? Sincer asteptam mai mult de la acest grup dar vad ca nici o fosta,sau actuala jucatoare din echipele Iasului nu si-a facut simtita prezenta. Oare de ce?

 3. Ai înțeles greșit 🙂 EL a venit cu jigniri aici la grup și cu catalogări și a încercat să creeze diversiuni și să polueze atmosfera, deși a fost avertizat în privat. Aici încercăm să fim civilizați. Și nu postăm desene animate și nici poze cu travestiți. Cui nu-i place nu e ținut aici cu forța.
  Citatul arată că atitudinea mea critică uneori, a fost naturală și „unele fete chiar parcă au văzut pentru prima dată un fileu sau o minge de volei” e exact într-aceeași notă acuzată. Nu are rost mai multă dezbatere.

 4. Nu pot răspunde, dacă tot schimbi întrebarea 😉
  Oricum e nefondată. Și-au făcut simțită prezența mai multe jucătoare, de la cadete la cele care au jucat la Pencilina acum 25 de ani. Fie un scurt comentariu, fie un liche…. Ziceam că FB e foarte prost proiectat. Dacă nu cauți dinadins noi comentarii la vreo postare, FB nu te informează. Dacă o discuție a continuat în mod palpitat după o postare, n-ai să știi niciodată.
  Cine zicea ceva de profesii? L-am identificat pe cel care a făcut ieri o postare jignitoare după un element distinctiv.
  Poate ar fi mai omenește să depui același efort în a aprecia munca mea de informare și timpul consumat și să accepți că eu sînt creatorul, administratorul și moderatorului grupului. Cine are comportament necivilizat va fi dat afară din casă.

Comentezi?