Campionatul de volei DE plajă 2022 | Sub o ploaie de prostie, organizatorii lui Pește de pe lac * Fantoma grasă Sârb * Mutul Szabo-Alexi * Ifrim Kumluk, premiul pentru cel mai mare prostănac 🤣 * Volei DE plajă, voleibol DE playa, vôlei DE praia

 

Clasamentele finale – vârfurile

Feminin

  1. Adina Stanciu + Ioana Alexandra Ordean – campioane
  2. Adriana Sorina Răileanu + Anca Ioana Pașca
  3. Diana Florentina Milea + Diana Denisa Dumitru

Masculin

  1. Valentin Hupoiu + Bogdan Constantin Bratosin – campioni
  2. Sebastian Ovidiu Micu + Sergiu Octavian Rodină
  3. Robert Claudiu Vîrlan + Dragoș Cristian Unguraș

Organizarea făcută de Brizo (patronc unu’ Florin Dobrea) a fost descrisă ca „impecabilă”, dar noi o descriem ca fiind de tot râsul 😂 Proștii lui Dobrea au greșit până și numele sportului (cică „volei PE plajă”!). Pe parcursul competiției nu am putut găsi nicăieri vreun tablou al participării și nici rezultatele curente. L-au adus să clămpănească la microfon pe sinistrul Psiho-Moldovan tocmai de la Lugoj, de parcă în Iași nu puteau găsi un psiho-prost. Iar după ce ne-au blocat ca niște adevărate pițipoance de fezbuc, a venit și ploaia peste ei, ca să le strice fix finalele. Paranormalul, bă Dobre. De asemeni, proștii lui Dobre cred că există finale „mici” 😊

Există specia aia de cretini, care, dacă încerci să-i corectezi, se îngurguță și mai ai dracului se fac în greșelile lor. În transmisia TV, am asistat la niște replici uluitoare dintre Moș Vasâli Arhire (fost harnic pupinc al Electricianului Stîngă, Înjurătorul de Cristoși, și al directorului Nani-Nani de la Antibiotice SA, cei care au distrus voleiul ieșean, anume legendara echipă Penicilina) și Răzvan Ifrim Kumluk Nisiposu. Ăsta se fudulește cu o diplomă igienică primită de el de pe la niște turci  cum că ar fi antrenor, dar el nici nu știe de care sport e antrenor! Atâta e de prost. Moș Vasâli l-a descusut în legătură cu numele corect al sportului în cauză. Se vede că ambii erau la curent cu criticile noastre contra „volei PE plajă”. 😉 Iar acest prostănac incredibil de Ifrim Kumluk a „explicat” savant  că e corect să zici „volei PE plajă” 😊
Vezi VIDEO

 

 

Asta în condițiile în care prostănacul însuși e membru în comisia FRV corect numită „COMISIA NAȚIONALĂ DE VOLEI DE PLAJĂ ȘI VOLEI PE ZĂPADĂ”. Dar prostia lui nu-i doar atâta. Uitați-vă la profilul lui de fezbuc! Acolo el însuși a scris că e… „antrenor de volei DE plajă”! Cât de prostălău să fii, bă Ifrime Nisiposule? 😂

Ifrim Kumluk o fi antrenor de volei DE plajă sau de volei PE plajă?

Cum e, tolomace? E „DE plajă” sau „PE plajă”? 😂🤣

Dar ce să cerem de la unul ca el, care, la fel ca președintele lui, Adin-Dva-Tri, e spirulină veritabilă? (Student tomnatic la „Spiru”)

Pentru cine se miră de ce batem apa-n piuă, e drept că denumirea corectă a acestui sport nu e o problemă de mare interes pentru spectatori. Dar faptul că „oficiali” ai federației nu știu numele corect al sportului ne dă o imagine despre uriașa prostie din FRV. Szabo-Alexi, președinte al comisiei de specialitate, tu nu zici nimic? Taci ca mutu’? Ești ca o păpușă expusă în geam la comisie? N-ai remarcat că toată prostimea voastră, inclusiv Psiho-Moldovan zice „volei PE plajă”? 

Spre explicație, există sporturi cu denumiri ca „tenis DE câmp”, „tenis DE masă”. Sau „polo PE apă”, „hochei PE iarbă”. Dacă te referi la materia/substanța PE care se practică acel sport, se folosește PE. Dacă te referi la mediul în care se desfășoară sportul, folosim DE.
Mediul în care se practică acest tip de volei este plaja. Deci corect e „volei DE plajă”. Nume confirmat și în spaniolă „voleibol DE playa” și în portugheză „vôlei DE praia”. Alte limbi folosesc un termen „englezesc” stricat: „beach volley” (corect: „beach volleyball”).
Și mai bună ar fi denumirea de „volei PE nisip” (ne referim la substanță), pentru că, deși originea sportului a fost pe plaje, amenajările pentru campionatele actuale nu sunt plaje propriu-zise. Nu te întinzi la soare acolo (fiind prea prost ca să stai la umbră!).

Comic e că Moș Vasâli dila TVR Iași a făcut emisiuni sportive ani de zile 😊 Bă moșule, tu ca o caricatură de reporter sportiv, ai zice „tenis pe câmp” sau „tenis pe masă”? 🤣 Tot restul transmisiei Moș Vasâli a dat-o cu „volei PE plajă”.

La turneul de la Aroneanu s-a înfățoșat și Fantoma Sârb, Oana Sârb, vicepreședintă a FRV, despre care nu știe nimeni ce face și ce a făcut pentru voleiul românesc, în afară de a fi ani de zile în Consiliul Director pupinca lui Ghiță Ghiulangiul mătrășitul. A ajuns și ea pe la microfonul lui Moș Vasâli și a tot gavarit într-o exprimare handicapată: andăr, timeneger, ca și (da, o mare „cașistă”).

Iat-o pe dințoasa grăsună în FOTO, unde campioanele îi trag cu trofeul în cap.

Cătălin Știrbu, Adina Stanciu, Oana Fantoma Sârb (vicepreședintă FRV), Ioana Ordean, Florin Dobrea (Brizo)


(Cașistă e o persoană cu cultură precară, care folosește incorect „ca și” în loc de „ca”.)

Comentezi?