Campionatul European (F), Runda 2, Grupa E, Turneul 1/2, Ziua 2/6 România – Elveția:…

aqualine.ro/

Campionatul European (F), Runda 2, Grupa E, Turneul 1/2, Ziua 2/6

România – Elveția: 3 – 1 (25-23, 19-25, 25-20, 25-22)
Durată: 1h49
Spectatori: 50!!

Cea mai productivă jucătoare: Gabi Schottroff (CHE, centru!!), 16 pct
2-3. Adina Salaoru și Laura Künzler (CHE), 14 pct

Cea mai bună recepție: Julie Lengweiler (CHE)
De la RO: Cristina Cazacu (iar, bravo)

creditfix.ro

Cel mai eficient atac: Gabi Schottroff
2. Adina Salaoru

Cele mai multe puncte din blocaj: Gabi Schottroff, 11 pct!!

ottobroker.ro

Ce-a fost asta??
Cine se uită la scorul ăsta crede că a fost returul cu Muntenegru… Cam așa trebuia să arate scorul în partida de ieri. Dar nu, ne-au stat în gît amatoarele din Elveția! Ne-au luat elvețiencele 90 de puncte, dublu cît au reușit să le ia bulgăroaicelor ieri (45). Și-au luat iar blocaje fetele noastre cum îmi iau io blocaje pe Facebook! E uimitor cum a putut un centru, Gabi Schottroff, să facă cele mai multe puncte (16), dintre care 11 doar din blocaj! (11? E record mondial cumva?) Setul 2, îndeosebi, a fost cîștigat de elvețience prin blocaj. Se văd problemele grave pe care le avem cu coordonatoarele. Deși, cumva, azi Alice Kapelovies a făcut 6 puncte.
Scor pe meci la puncte din blocaj: 8-16!

Un alt record pentru naționala noastră ar putea fi numărul de spectatori de la un meci al său. Spionul CEV a numărat doar 50, dintre care 49 erau, probabil, rudele și prietenii elvețiencelor, iar 1 era Valerijan Luka! Se vede clar cum, sub ocîrmuirea lui Ghiță Bombiță, voleiul a ajuns neinteresant pentru publicul românesc. Abia se strîng la Craiova cîteva sute… cum era să vină suporteri tocmai la Sofia? Mai ales cînd jucătoarele noastre se dau mari vedete, care nu au chef să comunice cu suporterii.

Mîine de la 18:00 poate vizionăm în direct meciul cu Bulgaria. Stați pe aproape.

6 thoughts on “Campionatul European (F), Runda 2, Grupa E, Turneul 1/2, Ziua 2/6 România – Elveția:…

  1. Da…la fel de greu si deseara la masculin cu cehia…aseara si-au pierdut moralul de tot dupa setul 2…degeaba am facut galerie pana am răgușit. .

Comentezi?