Cupele europene (F) 2023 | CSM Lugoj se califică istoric și isteric în semifinalele Cupei Confruntării * Matei desemnată cea mai valoroasă jucătoare * Blajul transpiră * Fileul desfăcut

Adriana Matei MVP CHL 8 feb 2023
magnolia.ro/

 

Liga Campionilor (F) runda 4 etapa 6/6

CSM Târgoviște – Marița Plovdiv 3 – 1 (25-18, 25-10, 26-24)
Spectatori: ?

Cel mai lejer meci din seara asta al unei echipe românești. Aproape ca un antrenament.

Nu avem datele statistice, dar extrema Adriana Matei a fost desemnată oficial cea mai bună jucătoare a partidei (MVP). Se gândea ea oare când a venit la Târgoviște că va trăi un așa moment istoric pentru ea personal?

klap.ro

CSM Târgoviște iese din LC, dar se califică (era deja după etapa 4) în sferturile Cupei CEV, unde va juca, după calculele noastre aproximative, contra Olympiacos Pireu, primul meci acasă. În jur de 22 feb.

Blabla Blaj – Prometei Dnipro 3 – 1 (25-23, 25-20, 24-26, 25-16)
Spectatori: ?

Blabla Blaj avea nevoie de victorie pentru a continua în Cupa CEV. Replica ucrainencelor a fost vajnică, iar gazdele au pierdut mingea de meci de la 24-23. A fost momentul după care suporterii au tremurat și au transpirat pentru că se putea întoarce rezultatul. N-a fost să fie pentru Prometei, care a făcut un set 4 de toată jena.

Blabla Blaj, după dorințele șefului ăl mare, Primărică Păhărică Limbosu, iese din grupele LC și se transferă în sferturile Cupei CEV, unde va juca, după calculele noastre aproximative, contra Budowlani Łódź. Care a avut nesimțirea să elimine pe CSO Voluntari. Primul meci acasă, în jur de 22 feb.


Cupa Confruntării (F) sferturi retur

CSM Lugoj – Asterix Avo Beveren 3 – 1 (21-25, 25-23, 25-21, 25-21)
Spectatori: 1000? Neplauzibil. Sala are aproape 950 locuri și nu erau ocupate chiar toate. Dar 900 tot au fost.

Într-o sală plină de spectatori, poate un record, CSML a început slăbuț și ne gândeam că, dată fiind fragilitatea jocului arătată recent, s-ar putea ca belgiencele să le facă felul alor noastre. Oaspetele au câștigat primul set la mare luptă. Lupta a continuat serios și în următoarele două, care au revenit CSML. Ultimul set a fost marcat de oboseala oaspetelor și CSML l-a câștigat mai lejer.

În tur: 3–2. Punctaj cumulat: 5–1. CSM Lugoj se califică istoric în semifinalele CConf. Va afla mâine spre miezul nopții contra cărei echipe va juca, dintre Stara Pazova (SRB) și AJM FC Porto.

Calificarea a fost și isterică, pe seama behăitorului național Psihălău Moldovan, panarama infantilă de „crainic” al sălii. După meci a început ăsta să behăie de parcă s-au suit dracii pe el și a intrat în fibrilație. Nici nu se mai înțelegea nimic din ce distorsiuni provoca sărmanului microfon. Aflăm că microfonul și-a dat demisia în urma abuzurilor repetate comise de Psihălăul lui Brudiu.

Dar Brudiu și-a mai tras niște proști pe lângă el, un coteț local numit Powermediafx, care le transmite meciurile. Am crezut că nu-mi merge mie conexiunea la net, dar nu le mergea lor, firmei lui Pește. Calitatea transmisiei scădea și creștea continuu, cu momente în care rezoluția proastă te împiedica să înțelegi ceva din imagine. Probabil au folosit o conexiune telefonică cârpacii. Și-s așa de proști încât și Internetul îi respinge 😊 Încă nu s-au chitit cum să-și facă sit securizat cu https. Au rămas la http, ca pe vremea lui Windows 95. Câtă prostie, bă Brudiule, în jurul tău! Îi și plătești? Și acel marș porno al clubului… Nu mai scapi de el? Iar Cojocaru Ocolește tace mâlc. El nu prea știe românește, darămite nederlandeză?

Nu vă putem prezenta comentarii statistice, deoarece Proștii lui Boričić au dat cu mucozitățile-n fasole și și-au paradit serverul exact în zi de meciuri intense.


Meciurile din Turcia ale echipelor turcești din cupele europene au fost amânate în semn de doliu față de nenorocirile cutremurului din sudul Turciei.


Colțul comentatorului

roadelepamantului.ro

Acest Dragoș Cojocaru are stilul lui personal de perle. Nu seamănă nici cu îNȘelaru nici cu Șelăreasa. Cică:

– Desface bine fileul setărul ucrainean 😊

Și ăsta ne-a asaltat inteligența cu „cere celengi”, dar e primul comentator care zice „opus” în loc de stupidul „fals”. Hopa! Data viitoare poate nimerește și genul gramatical. Deși, în lumea „modernă”, a celor cărora le-a plăcut porcăria de film Teambuilding, nu mai contează genul.

Comentezi?